SENEST SET
FAVORITTER

Vester Voldgade 104, 1552 København V

Flot og indbydende cafe afståes

310.471,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 2840 XX XX Se nummer
E-mail xx@proad.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 20138Type : Hotel & Restaurant

Perfekt beliggende cafe & vinbar overfor BLOX

Caféen & vinbaren, som er på 139 m² inkl. 67 m² kælder, er beliggende i en velholdt og meget præsentabel ejendom på hjørnet af Vester Voldgade 104 & Christiansborggade 1 med unik eksponering direkte ud til Vester Voldgade.

Lejemålet er beliggende i hjertet af København i det der benævnes Københavns Kulturkvarter lige overfor BLOX og bekvemt tæt på mange af Københavns mest kendte pejlemærker og kulturinstitutioner, herunder Rådhuspladsen, Glyptoteket, Christiansborg, Strøget, Den Sorte Diamant, Frederiksholms Kanal, Nationalmuseet, DAC o.m.a.

Kvarteret omkring Vester Voldgade er attraktivt og alsidigt og tiltrækker dagligt mange tusinder mennesker, ikke mindst turister, idet området indeholder et væld af turistattraktioner og ikke mindst megen charme fra de gamle historiske bygninger side om side med Frederiksholms Kanal med de mange sejlende og hele havnefronten ved Christians Brygge, der summer af liv og aktivitet.
Den nye bro over havneløbet "Lille Langebro", anvendes dagligt af ca. 10.500 cyklister og gående, der kommer lige forbi cafeen,, der således ikke blot har stor synlighed for lokalt forankrede gæster men også i kvarterne omkring området.
Yderligere er cafeen beliggende i et området med et væld af hoteller i nærområdet, herunder blandt andet det helt nye Scandic Spectrum med 632 værelser, Hotel Mariott (172 værelser), Villa Copenhagen (390 værelser), Tivoli Hotel & Congress Center (679 værelser), Scandic Palace hotel (169 værelser), Cabinn City, Radisson Blu Scandinavia Hotel, & CPH Hotel, Blot for at nævne nogle af de mange hoteller, som hvert år tiltrækker tusindvis af turister.

Lejemålet anvendes i dag som Café & vinbar, og der er i dag plads til ca. 40 couverter inde og ca. 35- 40 couverter ude foran lejemålet i flot solrig og flisebelagt område. Lejemålet fremstår indbydende, lyst og flot, idet det er fuldstændig istandsat i 2019/2020, hvor der blandt andet er lavet lydisolering op mod 1. sal og til de 2 naboer. Herudover blev der lavet helt nyt køkken, som er fuldt "ekviperet" med al udstyr, herunder med arbejdsbord, køleopbevaring til mad, udsugning, industriel opvaskemaskine komfur mv. Overalt i cafeen/vinbaren er der pæne fyrretræsgulve, som er lakerede.
Herudover er der adgang til kælderen via flot og bred ståltrappe med trin af træ. Kælderen er indrettet med 2 indbydende toiletter, som ligeledes er lavet og indrettet ved istandsættelsen af lejemålet, ligesom der er et stort lagerrum, som i dag bruges til opbevaring af køleskabe/frysere og almindelig lagerplads, men som med fordel delvist kan inddrages til areal for gæster. Yderligere er der 2 mindre lagerrum, hvor blandt andet fadølsanlægget har sin plads i det ene rum. Kælderen er belagt med klinker overalt og har en god loftshøjde.

Her er tale om et virkelig flot og gennemført lejemål, der med sine unikke beliggenhed, har uanede muligheder for den rette person. AFSTÅELSE KR. 995.000.

Forslag til anvendelse

Hotel
Café
Vinbar

Økonomi

Årlig leje
310.471,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
310.471,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
25.873,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.643,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
189 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
571 m²

Faciliteter

Arbejdsbord
Kælder
Lagerrum
Toiletter
Køkken

Teknik

Fryser
Komfur
Køleskab
Opvaskemaskine
Udsugning

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere