SENEST SET
FAVORITTER

Østergade 13, 1100 København K

Ny restaurant udvikles på Østergade (Strøgets high end)

1.408.460,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Jan Kristensen
Telefon +45 2092 XX XX Se nummer
E-mail xx@barfoedgroup.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 40-278-12Type : Hotel & Restaurant

Barfoed Group udvikler tidligere butikslokale på den mest eksklusive del af Strøget i København på nemlig på Østergade 13.

Østergade er en vigtig del af middelalderbyen, idet såvel danske gæster, som udenlandske turister, i stort antal besøger området hvert år.

Lejemålet ligger mellem Mulberry og Hvelplund, lige overfor B&O og Guinness World Records Museum, tæt på den helt nye Cartier-forretning og alle de andre stærke mærkevarebutikker og butikker med juveler og ure, der findes på denne del af Strøget, samt med stor synlighed for gående, der kommer ad Ny Østergade.

Nærområdet er ligeledes kendetegnet ved, at mange gode restauranter, caféer, barer, natklubber og hoteller også ligger her, og blandt disse udlejer Barfoed Group i dag til eksempelvis L´Alsace, Café Victor, Llama og Det Glade Vanvid.

Som det er vist på illustrationen (det første billede), vil lejemålet få en flot indgang via ejendommens port til Østergade, og selvom ejendommens øvrige lejere også benytter denne adgangsvej, kan restauranten anvende venstre side af porten til opstilling af caféborde eller lignende og udsmykke facaden med baldakin, menukort, logo eller anden præsentation.

På billederne i nærværende præsentation ses den tidligere lejers inventar, belysning og indretning, hvilket dog alt sammen fjernes, og derfor er billederne kun til vejledende oplysning.

På denne attraktive beliggenhed indrettes lokalerne nu til en high end restaurant, hvilket sker i et meget nært og konstruktivt samarbejde mellem lejer og udlejer.

Som ambitiøs og dygtig restauratør får du her en unik mulighed for at samarbejde med en udlejer, der kender til arbejdet med at skabe de optimale rammer for en high end restaurant.

Byggetilladelsen er ligger klar lige nu, idet Barfoed Group netop har gennemført myndighedsbehandlingen.

Forslag til anvendelse

Café
Restaurant
Natklub
Hoteller

Økonomi

Årlig leje
1.250.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
1.408.460,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
117.372,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
5.066,-
Årlige driftsudgifter kr.
158.460,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
570,-

Lokalet

Etage areal
278 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Port

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere