SENEST SET
FAVORITTER

Vimmelskaftet 47, 1161 København K

MÅSKE KØBENHAVNS ÆLDSTE CAFE

1.560.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3311 XX XX Se nummer
E-mail xx@kvadratbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 3086MBType : Hotel & Restaurant

Beliggenheden fås ikke bedre end her.

Nu kan du erhverve nøglerne til Vimmelskaftet 47 ? en sublim placering i hjertet af København K, der drager associationer til en af Matadors dyreste adresser! Det her er uden tvivl en af de mest eftertragtede beliggenheder i hele byen, og selve erhvervsmålet vil bestemt heller ikke skuffe.

Her venter intet mindre end 478 kvadratmeter, og placeringen på hjørnet af Vimmelskaftet/Strøget og Badstuestræde giver i sig selv et hav af muligheder. Hver dag passerer flere tusinde mennesker, hvilket sikrer mange potentielle gæster. Stilen er indkapsler charmerende og rustikke detaljer, og de kombineres med hvidmalede vægge og lofter samt moderne interiør. Som et ekstra plus har erhvervet et hav af store vinduespartier ud mod bybilledet, hvilket skaber god synlighed.

Butikkens store glasdør byder indenfor, og her møder man en elegant trappe, som fører ovenpå. Heroppe venter en spændende og levende udsigt over både Strøget og Vimmelskaftet gennem de store vinduespartier, og du får praktisk talt ideelle rammer for din virksomhed. To store lokaler breder sig ud i åben forbindelse, og der er rig mulighed for at indrette dem præcis, som du ønsker med masser af borde til spisende gæster. Ved siden af ligger køkkenet.

Beliggenheden fås ikke bedre end her. Vimmelskaftet / Strøget er noget af byens mest besøgte, og placeringen er helt central. Gadebilledet er dermed varieret og huser alt mellem himmel og jord, og uanset tidspunkt på døgnet såvel som årstiden er der mennesker på gaderne. Der er 300 meter til Storkespringvandet, 700 meter til Kongens Nytorv, 500 meter til Nørreport og 450 meter til Rådhuspladsen. Lyder det ikke helt ideelt?

Økonomi

Årlig leje
1.560.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
1.560.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
130.000,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
3.264,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
478 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK