SENEST SET
FAVORITTER

Borgergade 17F, 1300 København K

Butik i Borgergade - skal det være dig?

228.198,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 33114 XX XX Se nummer
E-mail xx@kvadratbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 3064MBType : Hotel & Restaurant

 

Flot erhvervsmål med god synlighed - SKAL SÆLGES NU!

Nu har vi fornøjelsen af at udbyde dette skønne erhvervsmål med en særdeles attraktiv beliggenhed på Borgergade 17F - midt i mellem Kongens Haven og Marmorkirken.

Borgergade er en driftig handelsgade, hvor flere butikker ligger side om side, hvilket skaber gode synergieffekter mellem butikkerne.
Et indhak ved caféens facade gør det muligt at have udeservering, hvor kunderne kan sidde i læ under de klassiske blå markiser og samtidig være i behagelig afstand fra kørebanen. Fra gadeplan har ejendommen god synlighed med store åbne vinduespartier så forbipasserende let kan kigge ind og lade sig lokke af jeres levende café og spisested. Borgergade har gode parkeringsmuligheder og ligger i kort afstand fra det kommende metrostop ved Marmorkirken. Erhvervsmålet er desuden omkranset af nogle af Københavns største seværdigheder: Rosenborg Slot, Kongens Have, Kongens Nytorv og Nyboder, hvilket tiltrækker både lokale stamkunder samt mange turister.

Indendørs venter jer et erhvervsmål med gode indretningsmuligheder samt et lækkert og fuldt ud anvendeligt kældermiljø med naturligt lysindfald fra gadeplanet.
Stueplanet fremstår flot velholdt og indrettet i en rustik og urban stil med flotte mørke gulve og grå vægfliser. Et lækkert og fuldt anvendeligt barmiljø med siddepladser, står klar til brug, og her fra bardisken har I god kontakt til kunderne, der sidder placeret om de mange små borde i lokalet. Stueplanet afrundes af et kundetoilet.
Kælderplanet består af to rum med god loftshøjde og masser af gulvplads, hvilket giver jer masser af indretningsmuligheder, mens et ovenlysvindue sikrer naturlig dagslys i rummet. Indretningsstilen er rå og hip med sorte og røde vægge, sort træbeklædning samt hvide 'slagterfliser', der tilfører rummet et industrielt look. Til kælderen hører et ekstra kundetoilet, et disponibelt rum samt udgang til gården.

Her får I med andre ord et stærkt erhvervsmål beliggende på en driftig indkøbsgade midt i et attraktivt område i centrum af København.

Kontakt os for en fremvisning.

Forslag til anvendelse

Spisested

Økonomi

Afståelse / pris kr.
445.000,-
Årlig leje
190.998,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
228.198,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
19.017,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.742,-
Årlige driftsudgifter kr.
37.200,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
284,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
131 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Kundetoilet
Ovenlysvindue
Parkeringsmulighed

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK