SENEST SET
FAVORITTER

Ålekistevej 36, 2720 Vanløse

Midt i Vanløses boligkvarter

331.300,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3330 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 114057467Type : Detailhandel/butik

På Ålekistevej 36-38 kan vi nu tilbyde jer muligheden for at overtage disse rummelige og velholdte butikslokaler

• Fleksibelt lejemål med mange gode rum
• Højt til loftet i stueplan
• Rummelig kælder til lager
• Mulighed for opdeling i mindre lejemål
• God beliggenhed i boligkvarter

Højloftede butikslokaler med god beliggenhed i Vanløse
På Ålekistevej 36-38 i Vanløse kan vi nu tilbyde jer muligheden for at overtage disse rummelige og velholdte butikslokaler, der ligger i et område, hvor mange familier bor. Inden døre er der store butikslokaler med tilhørende kontorer, toilet og tekøkken, samt en kælder med tre disponible rum til opbevaring. Dette giver mulighed for at drive mange forskellige typer erhverv, og der er desuden mulighed for opdeling af lejemålet, hvis I ikke har brug for alle kvadratmeterne.

Det største af butikslokalerne er fyldt med lys, da der er store, vestvendte vinduer og skydedøre ud mod gaden. Det er et yderst præsentabelt og imødekommende lokale. Herfra er der en vindeltrappe til kælderen. Sidstnævnte har tre rummelige lagerlokaler, som alle er i åben forbindelse med hinanden, hvilket gør det let at organisere lagerbeholdningen optimalt. Det andet butikslokale tilgås via fordelingsgangen og har ligeledes store vinduer mod gaden.

Fordelingsgangen fører til toilettet og tekøkkenet samt de tre kontorer i lejemålet. De tre rum er alle i cirka samme størrelse, og de vender alle mod baggården, så I ikke bliver forstyrret af trafikken. Uanset om I vælger at bruge rummene til opbevaring eller kontor, er rummene i en størrelse, som giver jer et væld af muligheder. Væggene kan også rives ned, og arealerne kan derved lægges til butiksarealet.

Hvis I som lejere har ønsker om renoveringer og istandsættelser er udlejer åben for en dialog omkring mulige ændringer i lokalerne. Ellers får I her samlet set gode butikslokaler i et varieret boligområde.

Midt i Vanløses boligkvarter
Lokalerne ligger tæt på busstoppesteder, boligområder og dagligvarebutikker i Vanløse. Der er tidsbegrænset parkering foran ejendommen, hvilket giver god mulighed, at de potentielle kunder
kan komme til.

Inden for en radius af halvanden kilometer er der en S-togsstation, en metrostation, og bilisterne kommer let ud på ringvejen herfra. Der er flere dagligvarebutikker tæt på, og I finder også let spisesteder, hvor I kan spise frokost indenfor gåafstand. Endelig er der kort afstand til Damhussøen og de omkringliggende stisystemer, hvor I kan holde pause.

Forslag til anvendelse

Dagligvarebutik

Økonomi

Årlig leje
331.300,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
331.300,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
27.608,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.001,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
331 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Toilet
Frokost
Kælder
Tekøkken
Parkering
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVN BY / Detailhandel/butik / - Dec2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere