SENEST SET
FAVORITTER

Amagerbrogade 135, 2300 København S

Fantastisk hjørneejendom m høj synlighed

536.976,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3330 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 11405721Type : Detailhandel/butik

To butikker i stueetage og ét kontor eller kliniklejemål på 1. sal

• To butikker i stueetage og ét kontor eller kliniklejemål på 1. sal
• Fleksibel indretning/opdeling
• Ejendom med stor synlighed på hjørnet - Gode eksponeringsmuligheder
• Trendy kvarter på Amager
• Rummelig baggård

Lej denne fantastisk hjørneejendom med høj synlighed
På Amagerbrogade 135 spotter I hurtigt denne charmerende, gule hjørneejendom med en høj eksponering, hvor der i stueplan er mulighed for at leje to butikker, mens førstesalen kan blive et åbent kontorfællesskab eller måske en klinik. De udlejes som henholdsvis Lejemål A og B, og det er selvfølgelig muligt at leje det hele samlet, hvis I ønsker det. Mulighederne er mange, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Oveni får I en utrolig fleksibel udlejer, som, efter den rette lejer er fundet, vil foretage en gennemgribende renovering af facaden og alt det udvendige. Indenfor er udlejer også frisk på at drøfte forskellige istandsættelser alt efter funktioner, jeres behov og økonomi. Udefra præsenterer ejendommen sig charmerende og genkendelig med gul facade og dannebrogsvinduer på førstesalen. I stueplan er der brede vinduespartier, hvor I kan placere både logo og firmanavn, så forbipasserende hurtigt kan spotte jer. Bagved ejendommen er en praktisk gård til af og pålæsning af varer og mulighed for at leje parkeringspladser. Det er også værd at fremhæve, at det er muligt at etablere en elevator eller lift fra gården og op til førstesalen, hvis jeres erhverv kræver en handicapvenlig adgang. I stueplan breder sig et stort butikslokale med et varmt lysindfald fra de mange vinduespartier. Det forreste rum fortsætter til det bagerste lokale med ovenlysvinduer og adgang til et kontor. Herfra kan I fortsætte til en mellemgang og et køkken, der er oplagt til personalebrug. På førstesalen venter det rummelige kontorlejemål, hvor størstedelen er ét stort rum, der kan inddeles i forskellige sektioner. Det kan være, I har brug for mange skriveborde, eller måske drømmer I om at etablere en klinik og har behov for skillevægge. Fra det største rum har I adgang til et kontor, der kan blive et mødelokale. I finder også to toiletter, et bruserum og endnu to kontorer - det ene kan blive til en frokoststue.

Trendy naboer og god synlighed
Med forretning i denne genkendelige ejendom på Amager er I sikret høj synlighed og masser af eksponering fra mange forbipasserende. I er placeret lige ved de eftertragtede omgivelser i Eberts Villaby med et godt klientel, som er vant til at begå sig i kvarteret, der inden for de seneste år er blevet ganske trendy. Naboerne i kvarteret tæller både Jagger Burger, OLIOLI og Grillen, ligesom andre velrenommerede labels finder vej til området. Derudover får jeres forretning base ikke langt fra indkøb og forskellige specialbutikker, som Amagerbrogade bugner af. På vejen foran er en cykelsti, så mange forbipasserende vil spotte jer, ligesom I er tæt på metroen på Amagerbro Station.

Forslag til anvendelse

Butik
Butikker
Klinik

Økonomi

Årlig leje
452.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
536.976,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
44.748,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.376,-
Årlige driftsudgifter kr.
84.976,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
376,-

Lokalet

Etage areal
226 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Bruserum
Baggård
Gård
Handicapvenlig
Skrivebord
Mødelokale
Parkeringsplads
Skillevægge
Toiletter
Køkken
Kontor

Teknik

Elevator
Lift

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVN BY / Detailhandel/butik / - Nov2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere