SENEST SET
FAVORITTER

Blegdamsvej 4D, 2200 København N

STORT BUTIKSLOKALE SOM NABO TIL SANKT HANS TORV

418.550,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3311 XX XX Se nummer
E-mail xx@kvadratbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 3152KBType : Detailhandel/butik

Lejemål på Blegdamsvej

STORT, LYST ERHVERVSLOKALE MIDT PÅ INDRE NØRREBRO

I hjertet af Indre Nørrebro, lige om hjørnet fra Søerne, Sankt Hans Torv og Guldbergsgade, finder vi dette spændende erhvervslejemå med mulighederne foran sig. Hele seks vinduespartier er butikkens øjne mod verdenen, hvor forbipasserende får et glimt af, hvad der tilbydes - og her springer anvendelsesmulighederne for alvor skalaen, for om der skal indrettes detail, kontor, liberalt erhverv eller kunstneratelier er helt op til dig!

Det primære lokale er voluminøst som få med en bredde på godt 14 meter, hvor der virkelig er god plads til at indrette. Her er lyse gulve, lofter og vægge, som efter en klat maling står knivskarpt og klar til nye, spændende udfordringer. Som en del af rummet er der tableret en lav repos med fliser og brosten, en udendørs terrasse indenfor, om man vil, som giver rummet et kunstnerisk præg. Dertil har du et rigtig godt, separat lokale, som også har vindue mod Blegdamsvej, mens der også findes et rigtig godt baglokale til f.eks. prøvelokale, ekstra udstilling eller hvad fantasien ellers rækker til, mens der også er toilet, køkkenfaciliteter og to mindre lagerrum.

Området er der ikke en finger at sætte på. Du er landet på en af Københavns mest populære adresser, midt på Indre Nørrebro med alle de autentiske forretninger og lækre restauranter omkring dig. Samtidig støder kvarteret lige op til Østerbro, det mest mondæne brokvarter, så du også kan henvende dig til det mere købedygtige segment end dem, der lever studenterlivets bohemetilværelse. Og alt er indenfor rækkevidde. Naboen er Funke, en sagnomspunden bar, mens der langs Sankt Hans Gade er genbrugsforretninger, cocktailbarer og pladeforretninger. Guldbergsgade har Rust og Trækvarteret alle de bedste caféer, mens du samtidig er indenfor gåafstand af nogle af de mest centrale buslinjer, Metro og tog.

Lad Blegdamsvej 4D tage dit erhvervseventyr med på en spændende rejse. Kontakt os i dag og hør nærmere!

Forslag til anvendelse

Café

Økonomi

Årlig leje
358.500,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
418.550,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
34.879,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.751,-
Årlige driftsudgifter kr.
60.050,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
251,-

Lokalet

Etage areal
239 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Toilet
Køkkenfacilitet
Lagerrum
Terrasse
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVN BY / Detailhandel/butik / - Nov2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere