SENEST SET
FAVORITTER

Vester Voldgade 106, 1552 København V

Flot og indbydende lejemål

234.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 2840 XX XX Se nummer
E-mail xx@proad.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 20134Type : Detailhandel/butik

Perfekt beliggende butikslokaler overfor BLOX

Lejemålet, som er på 117 m², er beliggende på Vester Voldgade 106 og er en del af andelsboligforeningen AB Ny Christiansborg, som består af 2 opgange. Vester Voldgade 106 & Christiansborggade 1. Det kæmpemæssige bygningskompleks, der omfatter karréen mellem Christians Brygge, H. C. Andersens Boulevard, Christiansborggade og Vester Voldgade, blev opført i 1906-1908 og fik navnet Ny Christiansborg.

Kvarteret omkring Vester Voldgade er attraktivt og alsidigt og tiltrækker dagligt mange mennesker, ikke mindst turister, idet området indeholder et væld af turistattraktioner og har enorm megen charme med de gamle historiske bygninger, kanalen med de mange sejlende og hele Christians Brygge, der summer af liv og aktivitet, der er bindet sammen med ISlands Brygge af "Lille Langebro".

Området er let at komme til med både bil og offentlig transport. Bilen kan parkeres i gaden og i den store underjordiske parkeringskælder ved BLOX,, busserne stopper rundt om hjørnet, og Hovedbanegården er blot fem minutters gåtur væk. Derudover er der Havnebussen, der ligger blot et par minutters gang fra.

Lejemålet er beliggende i en pænt og velholdt ejendom i hjertet af København opført, lige overfor BLOX & Christians Brygge og bekvemt tæt på mange af Københavns mest kendte pejlemærker, herunder Rådhuspladsen, Hovedbanegården, Glyptoteket, Christiansborg, Den Sorte Diamant, Frederiksholms Kanal, Nationalmuseet o.m.a.

Lejemålet anvendes i dag som advokatkontor, men vil med fordel også kunne anvendes til forskellige butiksformål, grundet de mange besøgende og arbejdende i området. Lejemålet fremstår indbydende og lyst med pæne gulve, lyse vægge. Der er pæne og rummelige lokaler, som vender ud mod Vester Voldgade, og med både indgangsparti fra gaden og fra opgangen i Vester Voldgade.
Endvidere er der godt og praktisk thekøkken samt pæne toiletfaciliteter.

Økonomi

Årlig leje
234.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
234.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
19.500,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
117 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1174 m²

Faciliteter

Indgangsparti
Parkeringskælder
Thekøkken
Toiletfaciliteter

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVN BY / Detailhandel/butik / - Jun2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere