SENEST SET
FAVORITTER

Victor Borges Plads 8, 2100 København Ø

93 m2 forretning på hyggeligt plads ved Nordre Frihavnsgade

247.200,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7030 XX XX Se nummer
E-mail xx@dal.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 21024501Type : Detailhandel/butik

Efter 54 år på adressen lukkede Møntvaskeriet, så vi kan i sandhed præsentere et sjældent udbudt lejemål ...

Denne gang vil vi nu alligevel bruge ejendomsmæglerne yndlingsfrase, nemlig ”Sjældent udbudt ejendom” om dette lejemål på Østerbro. For det passer absolut. Sidst lokalerne var til udlejning var i 1968, og dengang indrettede man et lækkert ’Vasketeria’ i lokalerne. Her 54 år senere skriver vi nu 2022, og chancen er der på ny. Så hvilken forretning vil du gerne åbne på adressen?

Lejemålet står tomt og klart til overdragelse til ny lejer. Udlejer er Andelsboligforeningen Riberhus, som udbyder lejemålet til en ny lejer uden afståelse.

93 m2 forretning
Forretningen ligger med god facade til Victor Borges Plads (Stjernepladsen). Der er to store og brede vinduesfag, hvoraf det ene har indgangsdør integreret. Naboerne er bistro Hos Fischer og takeaway forretningen Ramen to Biiru.

Lokalerne er disponeret med to rum mod Victor Borges Plads, to rum mod gården, toilet og baglokale. Intern trappe ned til kælderen.

I lokalerne er al nuværende indretning/aptering fra møntvaskeri. Alt er slidt siden 1968, og lokalerne står derfor over en større istandsættelse. Istandsættelsen til ’whitebox’ af lokalerne bidrager udlejer økonomisk til. Læs punkt om økonomisk tilskud herunder.

63 m2 kælder
Adgang til kælderen via intern trappe. I kælderen er der to store rum, som kan anvendelse til f.eks. groft arkiv/lager. Desuden stort rum med gl. olietank, som ikke længere benyttes, samt et lille lokale mod gården. Kælderen er i meget rustik stand, og bør ikke anvendes til meget andet end groft lager og opbevaring. En del tekniske installationer til lejemålet er placeret i kælderen.

Økonomisk tilskud til demontering af vaskeriinstallationer og ’whitebox’ af lokalerne:
Udlejer yder et kontant tilskud (max. kr. 500.000) til fjernelse af alle møntvaskeriinstallationer og til etablering af ’whitebox’ i lokalerne. Dvs. efter brug af udlejers økonomiske tilskud overtages lokalerne således som ’whitebox’. Tilsvarende skal lokalerne ved fraflytning igen afleveres som ’whitebox’ fri for al lejers aptering og klar til en ny lejers aptering.

Hvis lejer accepterer/modtager udlejers økonomiske tilskud til fjernelse af møntvaskeriinstallationer og etablering af ’whitebox’ af lokalerne, skal alle arbejder skriftligt godkendes af udlejer og afholdte udgifter skal dokumenteres overfor udlejer inden udlejers tilskud refunderes til lejer. Parterne aftaler nærmere herom. Tilskud kan ikke anvendes til ny lejers egen aptering af lokalerne, inventar og lignende.

Anvendelse af lejemålet:
Lokalerne udlejes kun til alm. detailhandel, serviceerhverv, klinik, frisør og lign. Koncepter skal have alm. åbningstider, dvs. åbent i dagtimerne, max. tidsrummet kl. 08-20 + weekender efter aftale.

Der udlejes ikke til følgende:
Lokalerne udlejes ikke til koncepter, der allerede findes i ejendommen (erhvervsbeskyttelse), bl.a. farvehandel, kontorforsyning, livsstilsprodukter, fiskehandel, café, bistro og psykologklinik.

Lokalerne udlejes desuden ikke til café, restaurant, take-away, bar, bodega, vinbar og lignende koncepter.

Udlejer foretrækker udlejning til alm. detailhandel.

Alle koncepter skal godkendes af udlejer, og udlejer forhandler frit med- og vælger frit mellem potentielt interesserede lejere til lokalerne.

Eksklusivt mandat:
DAL Erhvervsmægler har eksklusivt mandat til at repræsentere udlejer på sagen. Alle henvendelser bedes rettes til DAL Erhvervsmægler på tlf. 70 300 555 og info@dal.dk.

BELIGGENHED OG OMRÅDE:

Ejendommen ligger ca. 350 meter nede ad Nordre Frihavnsgade fra Trianglen og Østerbrogade. Nordre Frihavnsgade er en populær handelsgade med et rigt og varieret butiksliv i et godt mix af spisesteder, specialbutikker, dagligvarer og serviceerhverv.

Området er charmerende og attraktivt, både for handlende og beboere. Der er kort afstand til Søerne, Nordhavn, Fælledparken og Østerbro Stadion.

Victor Borges Plads - eller Hjertepladsen, som den hed frem til 2002 - er et hyggeligt åndehul midt på Nordre Frihavnsgade med bl.a. Tria Cykler, Bistro Hos Fischer, Ramen to Biiru og Café Læks.

Parkering på gaden mod betaling. Københavns Kommune, blå zone 3300, dagtakst kl. 08-18 på kr. 15/time, aftentakst kl. 18-23 på kr. 16/time.

Offentlig transport:
Buslinier på i Nordre Frihavnsgade, 10 meter
Metro Station Trianglen, 450 meter
S-tog fra Østerport, Nordhavn og Svanemøllen

ØKONOMI:

I alt 156 m2, fordelt på 93 m2 forretning + 63 m2 kælder
Årlig leje kr. 247.200 / kr. 20.600 pr. måned.
Alle driftsudgifter og ejendomsskatter er inkluderet i huslejen.
Fjernvarme á conto kr. 14.400 årligt / kr. 1.200 pr. måned.
Lejemålet udlejes momsfrit.

Kontakt DAL Erhvervsmægler, Cand.jur., SIOR, Ejendomsmægler & Valuar MDE, tlf. 70 300 555 for udlejningsprospekt eller aftale om fremvisning af lejemålet.

Forslag til anvendelse

Frisør
Fiskehandel
Take away
Klinik
Café

Økonomi

Årlig leje
247.200,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
247.200,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
20.600,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.658,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
93 m²
Sekundært areal
63 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Arkiv
Toilet
Kælder
Parkering
Lager

Teknik

Fjernvarme

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVN BY / Detailhandel/butik / - Apr2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere