SENEST SET
FAVORITTER

Center Boulevard 6, 2300 København S

UNIKT LEJEMÅL VED ROYAL GOLF CENTER

1.046.892,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3314 XX XX Se nummer
E-mail xx@newsec.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 1000000662Type : Detailhandel/butik

Mulighed for flere typer erhverv, herunder fitness, kiropraktik m.m.

Nu udbydes et lejemål i denne flotte og velbeliggende ejendom. Ejendommen er beliggende ved Royal Golf Clubs golfbaner, og rummer flere af golfbanens faciliteter, herunder restaurant, administration m.m.
Ejendommen er opført i 2010 og fremstår derfor i pæn og moderne stand. Den har fine arkitektoniske detaljer, bl.a. er bygningen bygget ind i en græsvold således, at den harmonerer flot med de naturskønne omgivelser. Udover golfbanen er ejendommens nærmeste naboer Bella Centret, hotellet Bella Sky og restaurant SMAG GODT. Ejendommen ligger desuden ved det nye Bella Kvarter som er under udvikling. Der er en stor parkeringsplads ved ejendommen og Bella Center metrostation ligger kun få minutters gang væk.
 
Der er tale om et flot og præsentabelt lejemål med direkte udsigt til Royal Golf Clubs’s baner. Lejemålet har, indtil nu, været benyttet til fitnesscenter og fysioterapi, og er derfor indrettet med træningssal, behandlingsrum og omklædningsfaciliteter med toilet og bad. Der vil også være mulighed for alternative anvendelsesformer end ovenstående.
 
Lokalernes kvalitet er meget høj. Gulvet er belagt med mørkglødet fingerparket. Omklædningsrummene har en flot kombination af råhvide og sorte klinker samt pæn sanitet af høj kvalitet. Fra hovedrummet/træningssalen er der en flot udsigt udover den 18-hullers golfbane som omgrænser ejendommen. Der er desuden direkte adgang til stor privat altan/terrasse, som ligeledes har udsigt til golfbanen.
Hvis der måtte være behov for et større areal end det, der fremgår af dette prospekt, så er udlejer åben for at bringe øvrige arealer i ejendommen i spil. Der foreligger desuden godkendelse til etablering af to paddlebaner i forlængelse af lejemålet, såfremt dette skulle have interesse.

Økonomi

Årlig leje
1.016.400,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
1.046.892,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
87.241,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.236,-
Årlige driftsudgifter kr.
30.492,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
36,-

Lokalet

Etage areal
847 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5218655 m²

Faciliteter

Altan
Bad
Toilet
Omklædningsfaciliteter
Parkeringsplads
Terrasse
Træningssal

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVN BY / Detailhandel/butik / - Sep2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere