SENEST SET
FAVORITTER

Lyngbyvej 2, 2100 København Ø

Butik ved Vibenshus metrostation

803.008,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3330 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 11405346Type : Detailhandel/butik

Unik, eksponeret beliggenhed lige overfor metrostation og i et af Københavns mest trafikerede vejkryds.

• Unik og eksponeret beliggenhed ved Vibenhus Rundel med 50m til Metro og Fælledparken. Års-døgns-trafik for Jagtvej er målt til 17.800
• Præmieret ejendom transformeret fra Industri til moderne kontorhus
• Mange fællesfaciliteter; reception, cafe, personalerestaurant mødecenter i lækker atmosfær, klimastyring mm
• Mulighed for leje af 3 parkeringspladser i kælder. På terræn er der kundeparkering
• Godkendt til banklokale inkl. pengeautomat

Unik, eksponeret beliggenhed lige overfor metrostation og i et af Københavns mest trafikerede vejkryds Lejemålet har været anvendt til pengeinstitut og egner sig i sagens natur til dette - blandt andet er der installeret en pengeautomat og lokalerne har klimastyring. Der er også tilladelse til at drive detailhandel/butik, og med en placering på hjørnet af Jagtvej og Lyngbyvej og lige overfor metrostation, giver dette en unik mulighed for eksponering af din forretning.

Lejemålets indretning fremgår af tegning på side 11, lejemålet kan dog indrettes efter lejers ønsker med forbehold for udlejers godkendelse. Lejemålet bliver afleveret nyistandsat.

Stueplan består af 3 mødelokaler, et stort lokale, toilet samt nedgang til kælder. I kælderen er der 3 kontorer samt toilet og depotrum.

Årsdøgnstrafik for Jagtvej er målt til 17.800. I 2019 havde Vibenshus runddel metro 5.000 passagerer i gennemsnit fra mandag til fredag.

Ejendommen blev i 1999/2000 transformeret fra Galle & Jessens tidligere industriejendom til et nyt kontorhus for Mærsk data. Det nye kontorhus er tegnet af C.F. Møllers tegnestue og blev efter Mærsk Datas exit yderligere opgraderet af Topdanmark ved omdannelsen til et flerbrugerhus. Ejendommen har således i funktioner og anvendelse opnået en indretning med inspiration fra New York og i et helt nyt design.

De mange bygninger, hvoraf flere blev nybygget er samlet med et stort glasoverdækket atrium. Materialer og design i bygningen er valgt med omhu og udtrykker høj kvalitet til glæde for virksomhederne og medarbejdere.

Gæster modtages midt i hovedbygningen, i det glasoverdækkede indgangsparti ud til kunde-parkeringspladsen, men vil også kunne gå ind via indgangen overfor metrostationen. Det lyse indvendige interiør virker imødekommende og det store atrium er brudt med loungeområder, med møbler i lækkert design samt cafe, mødecenter og personalerestaurant med udgang til gårdterrasse. Generelt høj og imødekommende service medvirker til den gode atmosfære.

Bygningen er kendt fra de karakteristiske lyse facader mod det store kryds ved Vibenshus runddel og giver virksomhederne i bygningen en klar identitet og en placering der kendt af mange. Til hvert lejemål hører en andel af fællesfaciliteterne som frit kan benyttes, ligesom virksomhederne deltager i ejendommens Shared Services. Se nærmere herom på side 6.

Parkeringskælder under bygningen.

Lejemålene udbydes for Alm. Brand, der efter salg af bankdivisionen samler aktiviteterne i deres ejendom på Midtermolen.

Forslag til anvendelse

Café
Butik

Økonomi

Årlig leje
589.600,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
803.008,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
66.917,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.930,-
Årlige driftsudgifter kr.
213.408,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
513,-

Lokalet

Etage areal
416 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Atrium
Depotrum
Toilet
Indgangsparti
Kundeparkering
Kælder
Mødecenter
Parkeringsplads
Reception
Kontor

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Detailhandel/butik / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere