SENEST SET
FAVORITTER

Lindgreens Allé 5, 2300 København S

Butik til leje i København S.

270.600,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4526 XX XX Se nummer
E-mail xx@newsec.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 30526-1Type : Detailhandel/butik

Lyst lejemål med attraktiv beliggenhed - Tæt på metro og bus - Køkkeninstallationer til kold mad - Mulighedsrigt lejemål

Området:
Beliggenheden er helt i top, når I skriver adresse på Lindgreens Allé 5A, st, 1 – her er der tale om et mekka for enhver virksomhedsejer. Der er få hundrede meter til Kløvermarken, der er et naturskønt sted, hvor I kan strække benene i en frokostpause eller efter arbejde. Derudover er der kort afstand til Amager Strand, og der er god infrastruktur med fine busforbindelser langs Strandlodsvej og 900 meter til både Lergravsparken Metro samt Øresund Metro.

Ejendommen:
Denne ejendom blev opført i 2018 2020, og dets facade vil straks fange de forbipasserendes blik. Ejendommens vægge beklædt med store vindues- og dørpartier, der skaber en lys og let atmosfære. Derudover er der mulighed for cykelparkering og omkring lejemålet er der anlagt terrassemiljøer, hvorfor det er oplagt at placere borde og stole på udendørsarealerne.

Lejemålet:
Når I træder indenfor, bliver I mødt af en skøn stueetage, hvor der er rig mulighed for at udfolde jeres iværksætterdrøm og indrette lokalet på jeres helt egen måde. Planløsningen viser sig med et stort og lyst lokale, og dertil fås en fordelingsgang, der baner vejen til et toilet og et badeværelse. Lejemålet er velegnet til diverse formål, såsom café, showroom, klinik eller cykelhandler – derudover er der lavet installationer til køkken, hvor det er muligt at tilberede koldt mad.

Forslag til anvendelse

Café
Showroom
Butik
Klinik

Økonomi

Årlig leje
270.600,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
270.600,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
22.550,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.200,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
123 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Badeværelse
Cykelparkering
Toilet
Køkken

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Detailhandel/butik / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere