SENEST SET
FAVORITTER

Amagerfælledvej 40A, 2300 København S

MODERNE BUTIKSLOKALER MED GOD BELIGGENHED I BRYGGENS BASTION

260.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3311 XX XX Se nummer
E-mail xx@kvadratbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 3117MBType : Detailhandel/butik

Nu har du mulighed for at leje en butik på 130 m2, der er en del af Bryggens Bastion - et nyere kvarter med en god beliggenhed p

Butikken består af tre lokaler samt toilet og bad, og alle rum står så flotte som nye med gode betingelser for at præge indretningen, som du nu ønsker det.

Et stort vinduesparti ud mod gaden giver synlighed og et naturligt lys til butikken, og der er højt til loftet, så fornemmelsen i rummene er åben og indbydende.
Toilettet er i flot stand med klinker på gulvet og et ophængt toilet, mens badeværelset er opført med en separat bruseplads.

Ejendommen har en pæn og moderne facade i mørke sten - den er tegnet af Arkitema Architects - og butikken har en god synlighed fra gaden, hvor den er en del af en stueetage med flere forretninger.

Bryggens Bastion er et nyere kvarter, der er opført inden for de sidste tre år med en god blanding af beboelse og erhverv, hvor også caféer og forretninger bliver en del af bybilledet. Området ligger mellem Københavns Universitet Amager og et af Amagerbros ældre beboelseskvarterer, og butikken er placeret på hjørnet af Amagerfælledvej og Eksercerpladsen, der blev et af kvarterets aktive byrum.

Således vil der være en lind strøm af forbipasserende dagen igennem, ligesom der er gode forbindelser med offentlig transport til området, som ligger tæt på både Islands Brygge og Amagerbro Metro samt flere busforbindelser.

En moderne butik med flotte lokaler, der er en del af et levende kvarter i rivende udvikling - kontakt os gerne for en fremvisning.

Forslag til anvendelse

Café
Butik

Økonomi

Årlig leje
260.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
260.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
21.667,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
130 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Bad
Toilet

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Detailhandel/butik / - Maj2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere