SENEST SET
FAVORITTER

Danneskiold-Samsøes Allé 15, 1434 København K

319 m2 SHOWROOM i Kuglegården

893.200,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Jacob Cailani Ladefoged
Telefon +45 8616 XX XX Se nummer
E-mail xx@delinde.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: Artilleri_showroomType : Detailhandel/butik

Vi er stolte over at kunne tilbyde et showroom i Kuglegårdens ”Artilleriværksted” til nye lejere.

Showroomet befinder sig i Østfløjen, som har facade ud til Danneskiold-Samsøes Allé er opført i 1893. Den enestående ejendom er under grundig renovering, og vil forventeligt stå klar til overtagelse fra årskiftet 2022/2023.

Historien
Søarsenalet på Holmen er tegnet af arkitekt Philip de Lange og opført i 1742 som Danmarks nye flådebase, der skulle sende et tydeligt signal om kongerigets magt og styrke. Det rektangulære gårdrum mellem de to hovedfløje og sidefløjene blev brugt til opbevaring af kanonkugler – deraf navnet Kuglegården, som efterhånden er blevet fællesbetegnelsen for hele Søarsenalet. Forsvaret har været eneejer af Kuglegården uafbrudt indtil 2017, hvor Byggeselskab Mogens de Linde overtog grunden efter en offentlig budrunde. Siden da har renoveringsarbejdet pågået med skiftevis arbejds- og fløjshandskerne på. Flere virksomheder er allerede flyttet ind i Kuglegårdens istandsatte bygninger, hvor de har indrettet sig med kontorer og showrooms bl.a. Louis Poulsen, ferm LIVING, D Studio, Modström, Dakofo og Planday. Det der engang var et af kongerigets mest lukkede og utilgængelige områder, er i dag en livlig og attraktiv del af København K.

Området
Kuglegården ligger som indfaldsport til Holmen – nærmere bestemt Arsenaløen, omgivet af charmerende kanaler og havnebusser og med kort afstand til Kongens Nytorv og Christianshavns metrostation. Holmen er med de mange bevarede Forsvarsbygninger og grønne områder en populær oase for kreative virksomheder. Holmen består af flere områder. Frederiksholm umiddelbart nord for Arsenaløen består primært af boligbyggeri. Naboen Christiansholm/Papirøen imod Inderhavnen udvikles i disse år som et stort projekt med kulturelle tilbud, boliger og erhverv. I 2023 står den nye grønne operapark med underjordisk parkeringsanlæg klar. Holmen er meget let tilgængelig via Inderhavnsbroen til Nyhavn, og via Danneskiold Samsøes Allé til Christianshavn, hvor metrostationen kan nås på 10 minutters gåtur. Desuden går buslinje 2A lige til døren, og p-pladser kan tillejes på området.

Byggeriet
Østfløjen i Artilleriværkstedet, som har facade ud til Danneskiold-Samsøes Allé, er opført i 1893. Senest fungerede den som situationscenter for Forsvaret, og får i øjeblikket en gennemgribende renovering, således bygningen bliver moderniseret og store dele opføres tilbage til den flotte originale stil. Ejendommen er oprindeligt opført som et 2-planshus og vil i forbindelse med restaureringen få tilføjet et ekstra dæk.

Udvendigt præsenterer bygningen sig på stueplan med originale restaurerede teglsten, i en varm gylden nuance og store antracitgrå vinduespartier med sprosser. 1.- og 2. sal samt tag beklædes med træspån i lærk, som på sigt vil patinere over i en sølvgrå farve der giver et spændende og eksklusivt udtryk. 1.- og 2. sal får installeret nye vinduer med termoglas og antracitgrå rammer. På taget isættes 24 Velux ovenlysvinduer med regn sensor for optimeret lysindfald og komfort.

Indenfor byder Artilleriværkstedet på et råt betongulv på stueplan, massive planketræsgulve på 1.- og 2. sal, blanke teglstensvægge, hvidmalede gipslofter og synlige træbjælker. Enkelte indervægge vil på stueplan fremstå i rå beton, ligesom der er forberedt til montage af glasvægge. Køkkener vil blive udvalgt/designet i samarbejde med nye lejer. Toiletrum belægges med fliser og har væghængte toiletter med skjulte cisterner.

Lejemålet
Lejemålet overtages nyistandsat og henvender sig til virksomheder, der ønsker et unikt showroom, midt i København i en fantastisk og sjælden udbudt ejendom. Stueetagen på 319 m² i Østfløjen er egnet til showroom. Ønskes der kontorforhold til showroomet, er det muligt at leje kontorlokaler på 1. og 2. sal i lejemålet. Kontakt os venligst herom, for yderlige information.

Kvm- prisen for stueetage udgør 2.600 kr/m².

Overtagelse fra årsskiftet 2022/2023, eller ved nærmere aftale.

Artilleriværkstedets Vestfløj er fuldt udlejet til showroom/kontor.

Forslag til anvendelse

Showroom

Økonomi

Årlig leje
829.400,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
893.200,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
74.433,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.800,-
Årlige driftsudgifter kr.
63.800,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
200,-

Lokalet

Etage areal
319 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Betongulv
Gipslofter
Gårdrum
Parkeringsanlæg
Teglsten
Toiletter
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVN BY / Detailhandel/butik / - Sep2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere