SENEST SET
FAVORITTER

Ny Østergade 9, 1101 København K

Butik til i København - lige overfor Café Victor

472.674,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Jan Kristensen
Telefon +45 20 92 XX XX Se nummer
E-mail xx@barfoedgroup.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 40-357-12Type : Detailhandel/butik

Yderst charmerende lokale til leje for en eksklusiv butik eller måske café

Barfoed Group tilbyder nu disse yderst charmerende lokaler til leje for en eksklusiv butik, eller måske café, der vil tæt på de attraktive kunder i netop dette særlige område. Selve nærområdet er særligt attraktivt og trendy, og mange virksomheder, butikker og restauranter ligger netop her på grund af den særlige stemning og det købedygtige publikum.

Butikken er oplagt til at huse en flot forretning med ure, smykker, optik, tøj, sko, tasker, lingeri eller andre varer, der passer godt til stedet, og vi glæder os til at høre om netop dit koncept.

Den tidligere lejer var en café med koldt køkken, hvilket lejemålet også kan anvendes til fremover.

Oleana er netop fraflyttet nabobutikken, hvor de har været i 13 år, og i dette flotte lejemål er Classic 390 i fuld gang med at indrette en smuk butik med salg af luksus vintage ure og smykker m.m. Se mere på www.classic390.com.

Butikken ligger 9 trin oppe, så facaden løftes lige op over de parkerede biler udenfor, og alle dem, som sidder ved bordene på Café Victor, kan se direkte over på butikken. I den forreste del af butikken ser man straks det smukke, gamle Københavner-glasloft, og der er flotte mørke stengulve i hele butikken.

Facaden mod Ny Østergade er bred og meget synlig, herunder med to store vinduespartier, og bagud mod gården bliver butikken smallere, men er åben og perfekt fungerende sammen med den forreste del.
Der er runde bærende søljer, pænt højt til loftet, samt nydeligt toilet med adgang fra trappeopgangen. Lejer må anvende den eksisterende markise (lejer bekoster selv udskiftning af markisens dug), men den kan også fjernes, hvis lejer ønsker dette.

Lejemålet overtages ryddet og rengjort, og i øvrigt, som det er og forefindes, og lejer foretager og bekoster selv opsætning af inventar, belysning, alarm/sikring, internetforbindelse etc.

Der er mulighed for leje af 18 m2 arkiv/lager i kælderen under Ny Østergade 3, og med indgang fra gården. Alt inventar (møbler, køkkeninventar, hårde hvide-varer, møbler, skærme og lamper m.m.) tilhører den nuværende lejer, og alt dette vil blive fjernet med mindre ny lejer indgår særlig aftale med fraflyttende lejer herom.

Forslag til anvendelse

Café
Butikker

Økonomi

Årlig leje
445.500,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
472.674,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
39.390,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
7.878,-
Årlige driftsudgifter kr.
27.174,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
453,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
60 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Arkiv
Toilet
Markise
Skærm
Køkken
+Mere

Teknik

Alarm

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Detailhandel/butik / - Jan2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK