SENEST SET
FAVORITTER

Østergade 4, 1100 København K

Eksklusivt lejemål

2.027.824,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 33 14 XX XX Se nummer
E-mail xx@newsec.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: DLDK90383Type : Detailhandel/butik

Lige ved Kgs. Nytorv og Metroen

Ejendommen er beliggende på Østergade 4, st. th, 1100 København K, på den eksklusive del af Strøget. Ejendommen er opført i år 1860 og er løbene blevet renoveret og vedligeholdt. Ejendommen består af 4 etager og huser i dag liberalt erhverv, samt den populærere vaffelbutik, der hver dag tiltrækker hundredvis af strøgkunder.
Ejendommen er pænt vedligeholdt og står flot med sine gamle arkitektoniske og historiske udtryk. Ejendommen har en mindre baggård, med plads til affaldshåndtering. Med sin beliggenhed på hjørnet af D'Angleterre og Kgs. Nytorv overfor, samt den nye metroopgang, findes der ikke en meget bedre beliggenhed. Lejemålet er specielt i øjenfaldene fra metroopgangen. Østergade er et af de mest befærdede områder på Strøget, med sine 5.416 strøggæster i timen. Østergade er kendetegnet ved sine pengestærke kunder, grundet de mange high end top brands i gaden.
LEJEMÅLET: Lejemålet præsenter sig elegant og indbydende allerede fra indgangspartiet. Med sin sorte facade og store salgsvindue fra gulv til loft, udstråler lejemålet eksklusivitet og kvalitet. Med sine 101 kvm. fremstår lejemålet lyst og åbnet, da der midt i lejemålet er et stort rundt ovenlysvindue, der skaber en god stemning. Til lejemålet tilhører en 47 kvm. stor kælder, med mulighed for lager og personalekøkken. Lejemålet består af et aflangt, rektangulært lokale fri for søjler, og er dermed let at indrette. Med dette lejemål, har du mulighed for, at tiltrække de købestærke kunder fra både ind- og udland.

Økonomi

Årlig leje
2.000.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
2.027.824,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
168.985,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
13.702,-
Årlige driftsudgifter kr.
27.824,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
188,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
148 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Baggård
Kælder
Ovenlysvindue

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Detailhandel/butik / - Jan2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK