SENEST SET
FAVORITTER

Valby Langgade 44, 2500 Valby

Hjørnebeliggende detaillejemål midt i valby

602.904,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3314 XX XX Se nummer
E-mail xx@newsec.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: DLDK90378Type : Detailhandel/butik

Stor synlig midt i Valby

EJENDOMMEN
Ejendommen er beliggende Valby Langgade 44, st., 2500 Valby, matr. nr. 35a, Valby, København.
 
Ejendommen er opført i 1897 og består af en bygning i 4 etager foruden kælder og tagetage og anvendes til beboelseslejligheder, samt et erhvervsareal i stueplan. Ejendommens ydermateriale er bebygget med røde mursten og tagdækningsmaterialet i tegl. Bygningen har jf. BBR afvigende etager. Derudover har ejendommen et fælles gårdareal, som fremstår i pæn og velholdt stand. Gårdarealet indeholder både cykelparkering, affaldsanlæg samt udeareal med havemøbler om sommeren.
 
Beliggenheden på hjørnet af Valby Langgade og Søndre Fasanvej er central i Valbys detailkvarter. Inden for en radius af 200 m² findes ca. 75 detail- og restaurationskoncepter. Ejendommen har en stor facade der måler ca. 15 meters bredde på Valby Langgade samt ca. 20 meters bredde på Søndre Fasanvej. Ejendommen er en andelsboligforening som er meget velholdt og med en god økonomi, og hvor bestyrelsen og beboerne har lagt vægt på kvalitet og kontinuitet.
 
LEJEMÅLET
Lejemålet består af en udvendig flot og istandsat grå facade, hvor der er gode facade- og eksponeringsmuligheder ud til både Søndre Fasanvej (ca. 20 m facade) og Valby Langgade (ca. 15 m facade).
 
Fra lejemålets indgangsparti på Søndre Fasanvej, ledes man ind i et stort åbent salgsareal, hvor der er gode indretningsmuligheder til detailkoncepter. Derudover er der fra indgangspartiet en trappeopgang der fører hen til to mødelokaler, hvor der også kan etableres salgsarealer eller kontorrum. Lejemålet består generelt af bærende vægge, hvorfor mulighederne for et stort detaillokale er begrænset. Der findes dog en del lette vægge, som med fordel kan flyttes (se evt. vedlagte plantegning sidst i prospektet).
 
Lejemålet består endvidere af sænkede lofter samt enten epoxy eller tæppe gulvbelægning. Med til lejemålet hører to kælderarealer som i alt udgør ca. 206 m² og et stort kantinelokale.

Økonomi

Årlig leje
602.904,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
602.904,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
50.242,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.595,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
378 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Cykelparkering
Gårdareal
Indgangsparti
Tæppe
+Mere

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Detailhandel/butik / - Mar2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK