SENEST SET
FAVORITTER

Store Kongensgade 21, 1264 København K

Store Kongensgade v/ Kgs. Nytorv - UDEN AFSTÅELSE

1.649.992,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3311 XX XX Se nummer
E-mail xx@kvadratbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 3057KBType : Detailhandel/butik

 

RUMMELIGT BUTIKSLOKALE MIDT I KØBENHAVNS PULSERENDE INDRE BY - UDEN AFSTÅELSE!!

Velkommen til Store Kongensgade 21! Disse skønne lokaler, der er placeret i stueetagen, og som har tilhørende kælderareal og elevator, er det perfekte valg til dig, der går med længselsfulde butiksdrømme i maven. Her kan de nemlig udleves med en absolut topbeliggenhed i Københavns Indre By - med mennesker strømmende forbi butiksruden fra morgen til aften.

Ejendommen er opført i 1904, hvilket tilfører masser af sjæl og charme, og adressen i stueetagen åbner op for et stort butiksareal på 529 kvadratmeter - her er det kun fantasien, der sætter grænser for dine forretningsambitioner. Indgangen giver adgang til det store, åbne areal, og bagerst i lokalet finder du et køkken, to mindre disponible rum samt et toilet med flisegulv- og vægge. Lokalerne trænger til en kærlig hånd, men med lidt knofedt og kreativitet kan du udforme dem, så de passer til lige netop dine visioner. Desuden kan du nemt tage elevatoren ned til kælderen, der byder på 280 praktiske kvadratmeter, hvilket gør arealet perfekt til at holde lager.

Store Kongensgade er en af Københavns vigtigste hovedgader, der stammer helt tilbage fra 1600-tallet. Det er derfor ikke svært at forestille sig, hvordan den historiske og charmerende gade har været centrum for liv og glæde gennem de sidste mange hundrede år. Den dag i dag står gaden ligeledes som et essentielt shoppingcentrum for lokale københavnere såvel som turister.

Lige rundt om hjørnet ligger Nyhavn og slænger sig ligesom på postkortene, og de omkringliggende gader åbner op for et væld af barer, cafeer og adskillige specialbutikker. Det hele kan nås inden for fem minutters gang, og din butik får derfor med placeringen midt i det hele de allerbedste forudsætninger for nysgerrige blikke og besøgende. Derudover tager det kun fem minutter at gå til trafikknudepunktet Kongens Nytorv og den dertilhørende metrostation, hvilket gør det nemt for dig at komme til og fra arbejde, hvad end du bor i et af byens brokvarterer eller i en hyggelig forstad.

Hvad venter du på? På Store Kongensgade er det ingen sag at udleve dine kreative butiksvisioner.

Kontakt os allerede idag på 3311 4020 eller mail@kvadratbolig.dk for en fremvisning.

Forslag til anvendelse

Butik
Café

Økonomi

Årlig leje
1.574.992,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
1.649.992,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
137.499,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.040,-
Årlige driftsudgifter kr.
75.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
93,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
809 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Flisegulv
Toilet
Køkken
Lager
+Mere

Teknik

Elevator

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Detailhandel/butik / - Nov2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK