SENEST SET
FAVORITTER

Ny Østergade 19, 1101 København K

Hjørnet ALLE kører forbi, uanset om du skal i Illum eller på

710.588,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 33114 XX XX Se nummer
E-mail xx@kvadratbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 3063KBType : Detailhandel/butik

Hjørnet ALLE kører forbi, uanset om du skal i Illum eller på Cafe Victor.

Velplaceret forretning i forlængelse af Strøget

Den attraktive forretning på Ny Østergade 19 placerer sig unikt i forlængelse af Strøget i det indre København. Her er gaderne altid fuld af liv, og lige præcis denne beliggenhed har den unikke kvalitet at befinde sig få skridt fra det travle knudepunkt, men stadig som en lille hemmelighed, der vil få nye- såvel som stamkunder til at føle sig helt særlige.

Butikken anvendes i dag som modetøjsforretning og kan passende fortsætte i samme branche indenfor detailhandel. Uanset om du forhandler bæredygtig fashion, æstetisk boliginteriør, smykker eller keramik vil din idé være kærkommen her i hjertet af byens shoppingmekka.

Leder du efter lokaler til restaurant, cafe, vin- eller cocktailbar har du ligeledes her den optimale placering.

Beliggenheden lige på hjørnet mellem Ny Østergade og Store Regnegade sikrer dig og dit erhverv optimal synlighed, som kun forstærkes yderligere af de fire store facadevinduer, der bringer kunderne tættere på varesortimentet. Der er god plads til skiltning ude foran, men samtidig får forretningen et virkelig charmerende og sydlandsk udtryk i form af markiserne ved indgangspartiet.

Selve butikslokalet giver et flot og indbydende indtryk med sine delvist lyse gulve i trælook, mens resten er beklædt med et mørkt tæppe - de rå vægge med mursten og stilfuldt tapet tilfører rummet ekstra kant. Tilsammen skaber det et fedt udtryk, som kan indrettes på et væld af måder. Her er både plads til reolsystemer, væghængte bøjlestænger, prøverum og kasse-ø m.m. Afdelingen indeholder desuden et lille pulterrum og en trappe bagerst i lokalet, som leder ned til den private og meget højloftede kælder med stort lagerrum, personalekøkken og bad. Det vil også være oplagt at lave køkken til en restaurant i denne praktiske kælder.

Fra gården er der lift nedgang til kælderindgangen, hvilket gør varelevering til en let sag - uanset din anvendelse af lokalerne.

Uanset hvilken type butik, du ønsker at slå døren op til, får du ikke en bedre beliggenhed i København. Hver eneste dag går tusindvis af potentielle kunder forbi denne strækning, som grænser op til K's levende centrum og aktive handelsgader. Samtidig ligger forretningen også utrolig attraktivt med kun ganske få skridt hen til Kongens Have, når du trænger til frisk luft i frokostpausen, samt bare 500 meter fra Kongens Nytorv Metrostation og den nye metroring.

Forslag til anvendelse

Detailhandel
Café

Økonomi

Afståelse / pris kr.
795.000,-
Årlig leje
710.588,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
710.588,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
59.216,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
3.553,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
200 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Bad
Kælder
Lagerrum
Prøverum
Pulterrum
Tæppe
Køkken
Bad
+Mere

Teknik

Lift

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Detailhandel/butik / - Jan2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK