SENEST SET
FAVORITTER

Nørrebrogade 171, 2200 København N

Restaurant til leje- god beliggenhed p? N?rrebro

666.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7788 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 966PA000550Type : Andre typer

Alt udstyr medf?lger

* Restaurant med udsugning
* Ingen afståelse
* 296 m²
* Månedlig leje kr. 55.000,-
* Alt udstyr medfølger herunder udsugning


På en af Københavns bedste adresser på hjørnet af Nørrebrogade og Holtegade ligger denne restaurant til udlejning. Med sin gode beliggenhed og pæne facade får ny lejer alle forudsætninger for at etablere en veldrevet restaurant/cafe eller lignende. Med sine 296 m² er der god plads til de siddende gæster, ligeledes god arbejdsplads i køkkenet samt gode opbevaringsmuligheder. De store facadevinduer, der både vender mod Nørrebrogade og Holtegade giver masser af lys i lokalerne og får forbipasserende til at stoppe op og kigge ind på det velbesøgte restaurant, som på nuværende tidspunkt har et blandet look af retro og det moderne.
Lejemålet har de perfekt rammer for at skabe et hyggeligt og tiltrækkende miljø i det pulserende Nørrebro. I køkkenet er der etableret udsugning og diverse industrimaskiner til tilberedning af mad, herudover er der et fryserum og et præparations område. Kælderen er der god lagerplads med direkte adgang fra lejemålet.
Indretningsmulighederne er mange, med de mange detaljer ejendommen har, små hyggelige kroge og højt til loftet kan din forretning få sit helt eget udtryk.


Holtegade 3 / Nørrebrogade 171 har en hel unik beliggenhed på det centrale Nørrebro, Nørrebro som i oktober 2021 vandt prisen for verdens fedeste bydel i det internationale magasin "Time Out".
Nørrebrogade er fyldt med mindre spisesteder, tøjbutikker, frisører og meget mere, hvilket gør området tiltrækkende for mange typer kunder.
Ønsker man en god eksponering af sin forretning er dette en unik mulighed med en enorm kundestrøm. Adressen er let tilgængelig for alle typer transport og med den nye metro "Nørrebros Runddel" kun få hundrede meter væk.

Forslag til anvendelse

Café

Økonomi

Årlig leje
666.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
666.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
55.500,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.250,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
296 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
611 m²

Faciliteter

Fryserum

Teknik

Udsugning

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere