SENEST SET
FAVORITTER

Bredgade 6, 1260 København K

DOMICIL MIDT I CENTRUM

9.565.158,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3314 XX XX Se nummer
E-mail xx@newsec.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: KFKK90015Type : Andre typer

Lige ved Kongens Nytorv

Ejendommen er opført i 1915 og siden til- og ombygget ad flere omgange. Ejendommen strækker sig fra Bredgade omkring en indre gård og ud mod Store Strandstræde på den anden side. Bygningskroppen er nærmest triangulær, formet som en ?tretakket stjerne? og byder dermed på meget lysindfald fra flere verdenshjørner.

Ejendommens stueetage er udlagt til butikslignende formål og selvstændigt udlejet til galleri, designforretning, skobutik, café mv.
De øvrige etager fra 1. sal til 5. sal er alle indrettet til kontor og har huset reklamebureauer, medievirksomheder m.fl. indtil 3Shape ultimo 2017 kunne indgå ny lejekontrakt for hele det lediggjorte lejemål på 4.554 m².

Lejemålet er indrettet primært med kontorarbejdspladser i åbent plan i det omfang en ældre ejendom som denne tillader. Dertil er der et passende antal mødestillerum, enkelt og dobbeltkontorer, tekøkkener på alle etager samt en stor kantine på 1. sal, der kan huse op til 150 personer ad gangen. Et stort plus hvis man ønsker at afholde in- eller eksterne arrangementer. Kontorer og mødelokaler hovedsageligt opført i glas, som giver det skønne lysindfald mulighed for at ramme alle kroge af lejemålet.

I kælderen forefindes, udover teknik- og depotrum, såkaldte studier, samt cykelkælder, medens serverrum og IT i øvrigt er placeret øverst oppe på 5. sal.

Lejemålet fremstår fuldstændig nyistandsat og er løbende blevet renoveret og istandsat af nuværende lejer. Der er forefindes toiletter på samtlige etager.

Lejemålet er indrettet med trægulve.

Nuværende lejer ønsker at fremleje 1. - 5. salen, da de er flyttet til en anden ejendom, hvor de har mulighed for at samle deres ansatte under ét tag. Der vil i så fald være tale om en fremudlejning, hvor at 3Shape vil agere fremlejegiver. Det vil dog samtidig også være muligt at afstå hele lejemålet til én ny lejer der således indtræder i lejeforholdet overfor udlejer.

Der er tale om en fremlejekontrakt.

Økonomi

Årlig leje
7.579.353,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
9.565.158,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
797.097,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.100,-
Årlige driftsudgifter kr.
1.985.805,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
436,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
4555 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Cykelkælder
Depotrum
Gård
Kantine
Tekøkken
Toiletter
Trægulve
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK