SENEST SET
FAVORITTER

Mynstersvej 2, 1827 Frederiksberg C

Kontor til leje på Frederiksberg C

194.250,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Louise Enebakk
Telefon +45 4414 XX XX Se nummer
E-mail xx@newsec.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 30981-1Type : Kontor

Tre gode lokaler samt et hyggeligt tekøkken og et rummeligt toilet - I gåafstand til både bus, metro og diverse spisesteder

Området:
Med en adresse centralt på Frederiksberg kommer I ikke til at mangle noget i hverdagen; det bliver både nemt og bekvemt for medarbejderne at komme til og fra arbejdspladsen via den nærliggende metrostation samt de mange bustoppesteder i nærområdet. Samtidig får I glæden af flere eksklusive butikker, hyggelige caféer og anmelderroste spisesteder, der giver et pulserende byliv med mange muligheder. Her kan en af de mange pauser udnyttes til fulde, hvor I kan købe et måltid fra et af de mange tilbud, hvorefter den kan nydes I de grønne oaser, Frederiksberg og København har at tilbyde; det tæller både Frederiksberg Have, Søndermarken og Københavns Søer.

Ejendommen:
Ejendommen fra 1896 står flot og charmerende frem med sin røde mustensfacade, som prydes af brede vinduespartier i mørke rammer. Her er I beliggende på en stille sidevej til Frederiksberg Allé, tilbagetrukket fra de mere pulserende områder på Frederiksberg, samtidig med at størstedelen af området er tiltænkt beboelse og enkelte hyggelige caféer og butikker, således stemningen er yderst rolig med plads til fordybelse.

Lejemålet:
Så snart I træder ind i lejemålet, vil I kunne bemærke, hvor indbydende og velholdt det fremstår med blandt andet sildebensparket og store vinduespartier ud mod Mynstersvej. Her får I glæden af 111 kvadratmeter med en overskuelig og velindrettet planløsning, som fordeler sig på tre gode lokaler, et tekøkken og et rummeligt toilet. De mange vinduer bidrager med et skønt lysindfald, der giver en on god og overskuelig arbejdsdag på kontoret. Lokalerne kan rumme en mindre virksomhed, og særligt det store rum er oplagt til et åbent kontor, hvor medarbejderne sidder og arbejder sammen, hvortil de mindre lokaler er oplagte til private enkelt- eller tomandskontorer samt til brug som mødelokaler.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig leje
194.250,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
194.250,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
16.188,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.750,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
111 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Toilet
Tekøkken
Sildebensparket
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVN BY / Kontor / - Jan2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere