SENEST SET
FAVORITTER

Nordre Fasanvej 156, 2000 Frederiksberg

Lækker indretning og synlig placering

108.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3330 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 114057455Type : Kontor

Lyse kontorer midt i et trafikalt knudepunkt på Frederiksberg

• Højt eksponeret adresse på Frederiksberg
• Velplaceret i krydset mellem Borups Allé og Nordre Fasanvej
• Tæt på bus, metro og S-tog
• Velholdte og lyse kontorlokaler
• Tekøkken og toilet

Lyse kontorer midt i et trafikalt knudepunkt på Frederiksberg
På en højt eksponeret adresse på Frederiksberg har I nu muligheden for at leje disse velholdte lokaler. Samlet set får I her 78 kvadratmeter fordelt på tre kontorer i varierende størrelser, et tekøkken og et toilet. Lokalerne er oplagte til specialforretningen eller liberalt erhverv, og den gode placering sørger for, at alle let kan komme hertil via alle typer for offentlig transport. Når I træder ind fra Nordre Fasanvej, kommer I til et flot kontor, som I passende kan bruge til at tage imod potentielle kunder. Der er pæne tæpper på gulvet og hvide paneler i loftet samt praktisk belysning. Alle disse detaljer går igen i de øvrige kontorlokaler. Ved indgangen har I plads til at sætte en receptionsdisk og nogle stole og derved skabe et fint ventelokale. Eventuelt kan det gøres til et kompakt showroom til en specialbutik, hvor de primære lagerlokaler er at finde bagved. I det største af de tre kontorer inden døre er der ganske lyst givet de store vinduespartier, og her kan I indrette flere kontorpladser eller eventuelt bruge det som konferencelokale. I hjørnet af dette lokale er der desuden et tekøkken med god skabsplads, en opvaskemaskine og et køleskab til medarbejdernes madpakker. Det sidste kontor er på omkring 10 kvadratmeter, hvor der er et kæmpe vindue i næsten hele rummets bredde og højde. Rummet er i direkte forbindelse med det største lokale og kan dermed anvendes til møder mellem medarbejder eller eventuelt som lederens kontor. Endelig er der et toilet i forbindelse med fordelingsgangen.

Synlighed er et nøgleord
Lejemålet har en fremragende adresse i krydset mellem Borups Alle og Nordre Fasanvej. Krydset er vældigt trafikeret, hvorfor der er en enorm synlighed af lejemålet, så det bliver let at præsentere eventuelle varer på en indbydende måde. Det markante indgangsparti leder kunderne det sidste stykke ind. Af butikker i området kan nævnes Irma lige over for, Matas, Føtex, vinbutik og meget mere. Har du planer om at benytte lejemålet til dit kommende kontor ligger det under 500 meter fra Fuglebakken Station og knap 900 meter til metro, og motorvejen er man på indenfor anslået 5 minutter. Samtidig kan medarbejderne let finde noget til frokosten i de nærliggende supermarkeder og takeaway-steder.

Forslag til anvendelse

Kontor
Kontorplads
Liberalt erhverv
Kontorer

Økonomi

Årlig leje
108.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
108.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
9.000,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.385,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
78 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Toilet
Indgangsparti
Tekøkken
Paneler
Kontor

Teknik

Køleskab
Opvaskemaskine

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVN BY / Kontor / - Dec2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere