SENEST SET
FAVORITTER

Borups Alle 117, 2000 Frederiksberg

Lækker indretning og synlig placering

250.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3330 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 114057454Type : Kontor

Lejemål til butik eller liberalt erhverv med lækker og lys indretning

• Helt unikt eksponeret butik/kontor på hjørnet af Nordre Fasanvej og Borups Alle
• Lækkert indrettet
• Lejemålet kan overtages med inventar inkl. computere mv. imod merbetaling
• Anvendelse til butik/kontor/klinik

Lejemål til butik eller liberalt erhverv med lækker og lys indretning
Atmosfæren er fremragende i dette lækre lejemål, som er nydeligt opdateret og praktisk talt lige til at rykke ind i. Du har sågar mulighed for at overtage lejemålet med alt inventar, og så bliver det ikke meget nemmere. Tilmed er inventaret i god kvalitet, og det omfatter blandt andet skærme, borde
og stole - herunder også flotte Arne Jacobsen-stole. Forbedringerne har blandt andet budt på maling af hele lejemålet, opdatering af køkkenet, trægulve i hovedparten af lejemålet, indgangspartiet og nye ruminddelinger, der er lyddæmpende. Bemærk også den moderne indretning med glasvægge som opdeling, hvilket sikrer et fantastisk flow af lys og samtidig et dejligt overblik over lokalerne, men som stadig let kan opdeles. I køkkenet er der plads til at arrangere et spiseområde, og derudover har lejemålet selvfølgelig også toiletfacilitet med brusebad. Det tiltalende udtryk og lyset skaber en herlig atmosfære, der fordrer flere anvendelser af lejemålet. På nuværende tidspunkt benyttes det til revisorkontor, og netop kontor er bestemt også velegnet qua de behagelige indretningsløsninger. Imidlertid vil detail/butik absolut også være en mindst lige så velvalgt løsning, da placeringen ved Nordre Fasanvej giver en enormt fin eksponering af dine produkter i de store vinduer.
Inventar:
Alt inventar kan overtages efter nærmere aftale med nuværende lejer, herunder 10 styks Arne Jacobsen læderstole, 5 bærbare Thinkpad, iMac, hæve/sænkeborde, reoler og meget mere.

Synlighed er et nøgleord
Lejemålet har en fremragende adresse i krydset mellem Borups Alle og Nordre Fasanvej. Krydset er vældigt trafikeret, hvorfor der er en enorm synlighed af lejemålet, så det bliver let at præsentere eventuelle varer på en indbydende måde. Det markante indgangsparti leder kunderne det sidste stykke ind. Af butikker i området kan nævnes Irma lige over for, Matas, Føtex, vinbutik og meget mere. Har du planer om at benytte lejemålet til dit kommende kontor ligger det under 500 meter fra Fuglebakken Station og knap 900 meter til metro, og motorvejen er man på indenfor anslået 5 minutter. Samtidig kan medarbejderne let finde noget til frokosten i de nærliggende supermarkeder og takeaway-steder.

Forslag til anvendelse

Kontor
Klinik
Liberalt erhverv

Økonomi

Årlig leje
250.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
250.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
20.833,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.667,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
150 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Brusebad
Indgangsparti
Trægulve
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVN BY / Kontor / - Dec2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere