SENEST SET
FAVORITTER

Frederiksberg Alle 52, 1820 Frederiksberg C

Centralt på Frederiksberg C

447.400,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3330 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 11405742Type : Kontor

Stort lejemål til kontor, klinik eller butik i attraktive omgivelser

• Attraktiv beliggenhed på Frederiksberg
• Lejemål til kontor, klinik eller butik
• Stor, tør kælder til opbevaring
• Gode parkeringsmuligheder på Frederiksberg Allé

Stort lejemål til kontor, klinik eller butik i attraktive omgivelser
Leder I efter en eftertragtet beliggenhed med masser af plads, gode faciliteter og en fleksibel indretning til jeres kommende kontor, klinik eller butik? Så får I her mulighed for at overtage et attraktivt lejemål i stueplan midt på Frederiksberg Allé. Lejemålet befinder sig i en smuk, herskabelig ejendom, der giver jer de bedste forudsætninger for at skabe den profil eller det image, som bedst reflekterer jeres virksomhed. I træder ind i en flot entré eller et modtagelsesrum, som får tilført et dejligt lysindfald fra de brede, markante vinduespartier ud mod gaden. Et godt lysindfald gør sig også gældende for de nuværende tre kontorlokaler, hvorfor rummene også har en god synlighed fra gaden. De rummelige lokaler har desuden en fleksibel indretning, som kan anvendes til alt fra storrumskontor til behandlingsrum og inventar i form af tøj eller sko med mere. Foruden den rummelige entré og varierende kontorlandskaber i forskellige størrelser har lejemålet også andre gode bekvemmeligheder at se frem til. I får bruse- og toiletfaciliteter, et disponibelt rum og et baglokale, som kan bruges til møder eller til en pause i selskab med kollegaerne. Hertil kommer en tør kælder med opbevaringsplads.

Centralt på Frederiksberg C
Beliggenheden på Frederiksberg Allé har en god kombination af natur og byliv, og så er det nemt at parkere på gaden i dagtimerne. Det er let at anvende offentlig transport til lejemålet med offentlig transport i form af bus og metro under 200 meter væk. Der er heller ikke langt til motorvejen. I får fine naboer i andelsforeningen, og I kommer til at dele bygning med en brudekjoleforretning, Frederiksberg Fysioterapi og Træningscenter samt Lydbutikken. Gaden byder også på et varieret udvalg af spændende caféer og spisesteder, som I kan lade jer friste af i frokostpausen eller tage med hjem sidst på dagen. For enden af vejen kan I gå tur i den smukke Frederiksberg Have, som leder til Frederiksberg på den anden side.

Forslag til anvendelse

Fysioterapi
Kontor
Træningscenter

Økonomi

Årlig leje
447.400,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
447.400,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
37.283,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.980,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
226 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Kontorlandskab
Kælder
Parkeringsmulighed
Toiletfaciliteter
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVN BY / Kontor / - Nov2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere