SENEST SET
FAVORITTER

Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg

Centralt på Frederiksberg

256.345,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3364 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 0272221Type : Kontor

Momsfritaget kontorlejemål

Lejemålet er en del af det velfungerende flerbrugerhus i daglig tale kaldet "Akademikerhuset" beliggende på Peter Bangs Vej 30. Flerbrugerhuset tilbyder fælles faciliteter som fælles kantine med obligatorisk kantineordning, mødecenter, foruden den bemandede reception, der byder besøgende venligt velkommen i ejendommens stueetage. Som lejer i "Akademikerhuset" kan man tilkøbe serviceydelser som telefonomstilling, diverse småkontorarbejder som post- og varemodtagelse, kopiering mv., samt let viceværtsservice til forfaldende opgaver.

Lejemålet tilgås via diskret trappe fra ejendommens gårdmiljø, hvor bygningens fortid som produktionsejendom tydeligt kommer til udtryk. Lejemålet består af tre primære kontorrum i varierende størrelser samt et velindrettet køkken med spiseplads. Bygningens fortid som fabrik giver sig udtryk i de elegante vinduespartier med udsigt til de charmerende gårdmiljøer. Lejemålet har naturlig ventilation med automatisk, som sikrer et godt indeklima hele arbejdsdagen.

Ejendommen blev i sin tid opført som fabrik for Fisker Nielsen til produktion af Nilfisk Støvsugere. Senere overgik bygningerne til produktion af Nimbus Motorcykler, men nedgangen i salget af motorcykler i efterkrigstiden medførte af ejendommen blev ombygget til kontorbrug sidst i tresserne.

Peter Bangs Vej er kendt som ét af de attraktive indkøbsgader på Frederiksberg. De mange besøgende i gaden understøtter et attraktivt byliv, som danner det gode miljø, som kendetegner Peter Bangs Vej. Ejendommen ligger i gåafstand til metro, mens Bus 9A stopper lige ved døren.

Økonomi

Årlig leje
192.050,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
256.345,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
21.362,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.535,-
Årlige driftsudgifter kr.
64.295,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
385,-

Lokalet

Etage areal
167 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Gårdmiljø
Kantine
Kantineordning
Mødecenter
Reception
Køkken

Teknik

Ventilation

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVN BY / Kontor / - Jan2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere