SENEST SET
FAVORITTER

Lindevangs Alle 3, 2000 Frederiksberg

Kontor til leje på Frederiksberg

278.775,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4526 XX XX Se nummer
E-mail xx@newsec.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 30195-10005Type : Kontor

Egner sig som kontor- eller kliniklokaler - Flot stand og mulighed for hurtig overtagelse - Nær bus og metro

Området:
Lindevangs Allé 3, 1 på Frederiksberg må uden tvivl siges at være en suveræn beliggenhed for jer, der ønsker at skabe de bedste rammer om arbejdsdagen. Her bliver I øjeblikkeligt en del af et levende miljø og I kommer til at dele nabolaget med velkendte spisesteder, hyggelige cafeer, gode butikker og hippe kaffebarer. Ligeledes har I Frederiksberg Have lige ved hånden, som indbyder til et roligt afbræk i frokostpausen eller ved fyraften. Med en så central beliggenhed hører også nem og hurtig adgang til både bus og metro, der gør det bekvemt for personale, kunder og samarbejdspartnere at komme til og fra adressen.

Ejendommen:
Det er en flot og indbydende ejendom, som huser jeres kommende kontorlokaler. Byggeriet står fint og nydeligt med charmerende elefanter, der pryder facaden og tilfører et sjovt indspark til den ellers klassiske byggestil. Herligheden ligger tilbagetrukket i et roligt miljø med gode parkeringsmuligheder for foden af ejendommen, som I kan benytte. Ligeledes er her fællesfaciliteter såsom toilet og en kantine uden servering, som I deler med de øvrige brugere i ejendommen.

Lejemålet:
Bag hoveddøren fører elevatoren jer direkte fra stueplan og ind i en nydelig entré, der nemt kan indrettes som reception, hvis I skal drive klinik eller liberalt erhverv. Lokaler som disse spænder nemlig vidt hvad angår anvendelse, så foruden førnævnte er de naturligvis også velegnede som kontorlokaler. I alt er her fem store lokaler, et tekøkken og et disponibelt rum. Alle lokaler er lyse og indbydende, så I er sikret et behageligt arbejdsmiljø hvad end I vil drive kontor, klinik eller noget helt tredje. Standen er tilmed super fin og der er mulighed for hurtig overtagelse. Det bliver ikke bedre.

Forslag til anvendelse

Kontor
Klinik
Liberalt erhverv

Økonomi

Årlig leje
221.250,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
278.775,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
23.231,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.575,-
Årlige driftsudgifter kr.
57.525,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
325,-

Lokalet

Etage areal
177 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Toilet
Kantine
Tekøkken
Parkeringsmulighed
Reception
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVN BY / Kontor / - Apr2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere