SENEST SET
FAVORITTER

Forchhammersvej 15, 1920 Frederiksberg C

Charmerende kontorlokaler til leje på Frederiksberg C

226.800,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7788 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 966SM000460Type : Kontor

 

*Attraktiv beliggenhed på Frederiksberg tæt på Forum
*126 m² kontorlokaler
*Anvendelse: Liberalt erhverv
*God rumfordeling med højt til loftet
*Gode parkeringsforhold

Lejemålet
Dette velbeliggende lejemål, med gode rummelige lokaler og højt til loftet, har en indretning, der er perfekt til den mindre erhvervsdrivende, som søger lokaler til sin virksomhed inden for liberalt erhverv. En gylden mulighed for at placere sin virksomhed i et attraktiv lejemål i en flot ejendom på Frederiksberg. Lejemålet fremstår i pæn og vedligeholdt stand, med en rumopdeling, der gør mulighederne mange, og således giver lejer de bedste forudsætninger for, at sætte sit eget præg på både indretning samt udtryk, hvor lejemålets æstetiske detaljer nemt kan inddrages. Lejemålet er indrettet således, at man har 5 disponible rum, hvoraf to af lokalerne er i forlængelse af hinanden. Derudover har man et hyggeligt tekøkken, med mulighed for en mindre spiseplads, mulighed for opbevaring samt et større badeværelse.

På nuværende tidspunkt er der opstillet stillads, da andelsforeningen får foretaget en facaderenovering. Renoveringen forventes at være afsluttet primo december.

Ejendommen
Lejemålet er beliggende i en velkonsolideret ejendom, som fremstår pæn og indbydende for både bolig- og erhvervsenhederne, og udlejer er en sund andelsforening, der er imødekommende over for lejer.

Området
God beliggenhed centralt på Frederiksberg tæt ved den elegante Sankt Markus Kirke og det populære Forum København. Området består primært af ældre ejendomme, hvor der hverken er sparet på detaljerne eller arkitekturen, hvilket bidrager til en dejlig og rolig stemning. Derudover har man diverse cafeer og indkøbsmuligheder lige i nærheden, og skal man ud og have frisk luft i pausen, så ligger Københavns Indre Søer blot 400 meters gang fra kontoret. Både i bil og med offentlig transport er beliggenheden let tilgængelig, med kun få hundrede meter til både buslinjer og metro-stationen Forum. Yderemere er der gode parkeringsforhold i dagstimerne.

Forslag til anvendelse

Liberalt erhverv

Økonomi

Årlig leje
226.800,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
226.800,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
18.900,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.800,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
126 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
841 m²

Faciliteter

Badeværelse
Spiseplads
Tekøkken
Parkeringsforhold

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Kontor / - Nov2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere