SENEST SET
FAVORITTER

Rathsacksvej 1, 1862 Frederiksberg C

LYST OG LÆKKERT ERHVERVSMÅL MED IDEEL PLACERING PÅ FREDERIKS

175.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3311 XX XX Se nummer
E-mail xx@kvadratbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 3100MBType : Kontor

Centralt beliggende på sidegade til Gammel Kongevej.

På Rathsacksvej 1 har I nu muligheden for at få et rigtig godt lejemål. Her ligger et stort, lyst butikslokale med tilhørende kontorer, opbevaringsrum, toiletter og køkken. Butikken er indbydende og giver jer en topplacering midt på Frederiksberg med 600 meter til metro samt mange besøgende på daglig basis. Helt klart et kig værd!

Erhvervsmålet ligger i en velholdt og nydelig ejendom fra 1888. Her starter kundeoplevelsen allerede fra gaden, hvor et stort butiksvindue virker stærkt inviterende for den forbipasserende menneskemængde.
På gaden er god mulighed for skiltning samt cykel- og bilparkering.

Indendørs får I et stort, lyst butikslokale, der kan bruges som udstilling, kontor eller fungerende butik. I rummet forefindes et fortrinligt lysindfald, som virker indbydende for enhver.
Hertil er to lyse kontorlokaler samt to gode opbevaringsrum. Herudover rummer erhvervsmålet et køkken, en rummelig entré og tre stilrene toiletter, som sikrer gode personale- og kundeforhold.

Erhvervsmålet er velplaceret på det eftertragtede og hippe Frederiksberg, der hver dag mætter en stor menneskemængde, hvad end det gælder mad, drikke, tøj, sko, møbler eller vejledning. På en sidegade til Smallegade er I sikret et højt antal dagligt besøgende og en fornuftig omsætning. Hertil er der kun 600 meter til Frederiksberg Allé Metro, hvilket sikrer en nem og hurtig vej til og fra adressen. Hertil er der ydermere blot 500 meter til Frederiksberg Centret, som også er centrum for den sultne menneskemængde. Hertil tilbyder det nærtliggende miljø en rolig atmosfære tæt på grøn natur i Frederiksberg Have, som man kan gå til på under ti minutter.

Kig ind!

Ring idag for en aftale på tlf. 3311 4020.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig leje
175.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
175.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
14.583,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.750,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
100 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Opbevaringsrum
Toiletter
Køkken
Kontor
+Mere

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Kontor / - Maj2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere