SENEST SET
FAVORITTER

Falkoner Alle 38, 2000 Frederiksberg

Lokale på attraktiv adresse nær Frederiksberg Centeret

306.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Simon Kristensen
Telefon +45 4060 XX XX Se nummer
E-mail xx@butikskompagniet.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: R20004358 Type : Hotel & Restaurant

Er I interesserede i at blive Frederiksbergs nye lækre frokost-tilbud eller aftensmad, så skal I kigge med her!

På Falkoner Alle 38 udbydes nu nogle dejlige lokaler, der er oplagte til take-away, café med koldt køkken eller det nye stamsted til eftermiddagskaffen. Lyder det ikke skønt?

Ejendommen råder over et køkken, toilet, kælderlager, serveringsområde samt et eventuelt mødelokale/ medarbejderrum, så her har I alle forudsætninger for at skabe mindeværdige stunder for både kunder og personale. Ejendommen er generelt renoveret med øje for modernitet, mens I får indbydende detaljer som en stor glasfacade, højt til loftet, velholdte trægulve og et overordnet lyst og luftigt lokale. Disse nydelige detaljer sætter rammen om caféen, hvor I samtidig får en ideel infrastruktur, der gør arbejdslivet endnu nemmere for jer. Derudover er køkkenet udstyret med alle nødvendigheder og masser af plads, mens kælderen ligeledes er pladsrig og kan rumme alt, hvad I behøver. Det helt unikke ved caféen er jeres muligheder for at have ekstra meget udeservering i forhold til lokalisationen. Her kan gæsterne indfinde sig i solrige og summende omgivelser, mens ejendommen er udstyret med en markise. Velkommen til Falkoner Alle!

Denne eftertragtede placering er tæt beliggende ved andre hyggelige caféer og stemningsfyldte restauranter, så I altså er i godt selskab! Derudover bliver kunder nemt disponeret for caféens tillokkende ydre, da flere buslinjer, vejen til centret og metroen samt flittigt benyttede cykelruter går her forbi. Af selvsamme grund kan eventuelle medarbejdere nemt bevæge sig ud i Frederiksbergs behagelige gademiljø, hvor I også kan nyde godt af den korte gåtur til Landbohøjskolens Have og Frederiksberg Have. Med både offentlig transport, handlemuligheder og cykelparkering lige om hjørnet, kommer I ikke til at mangle noget. Grib chancen og skab jer det erhvervsliv, som I kunne tænke jer!

Forslag til anvendelse

take away
Café
Restauranter

Økonomi

Årlig leje
306.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
306.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
25.500,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.757,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
111 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Cykelparkering
Glasfacade
Toilet
Frokost
Kælderlager
Mødelokale
Trægulve
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere