SENEST SET
FAVORITTER

Pile Alle 55A, 2000 Frederiksberg

Fantastisk lokale til liberalt erhverv på Frederiksberg

72.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7788 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 966SM000246Type : Detailhandel/butik

 

* Afståelse kr. 150.000 kr
* Attraktivt beliggende på Pile Alle, 2000 Frederiksberg.
* 66m² i stueetage inkl. ca. 15 m² kælderrum
* Meget anvendelig kælder med mulighed for direkte adgang.
* Indretning er perfekt til mindre forretning, kontor mv.
* Leje pr. måned: kr. 6.000 kr. ekskl. drift

Lejemålet
Dette velbeliggende lejemål, med to rummelige lokaler og eget kælderrum på ca. 15 m², har en indretning, der er perfekt til den selvstændige erhvervsdrivende, som søger lokaler til sin virksomhed inden for liberalt erhverv. Lokalerne fremstår i pæn stand med en rumopdeling, der gør mulighederne mange, og således giver lejer de bedste forudsætninger for at sætte sit eget præg på både indretning samt lokalernes udtryk. Endvidere har lejemålet en glasfacade ud mod Pile Allé, hvilket giver lejer gode muligheder for eksponering, men hvor der samtidig også er gode muligheder for at indrette lokalerne mere diskret, hvis lejer ikke har et ønske om at udnytte eksponeringen. Herudover bidrager glasfacaden med et skønt lysindfald, hvilket giver et dejligt lyst lokale for både gæster og personale. Man træder ind i et åbent lokale, hvorfor man yderligere kan gå videre ind til lejemålets andet lokale bagerst i lejemålet. Fra det bagerste lokale har man på højre hånd et tekøkken, hvor kaffe og frokost kan laves i ro og mag. Fra køkkenet kan man anvende bagtrappen direkte ned til kælderlokalet samt toiletet. Kælderen fremstår tør og i god stand, perfekt til opbevaring, alt efter behovet, og hvori der også er en blændet adgang fra stueetagen, som kan genåbnes, såfremt man ønsker direkte adgang.
Kan ikke anvendes til mad af nogen form.

Ejendommen
Lejemålet er beliggende i en veldrevet ejendom, som fremstår pæn og indbydende for både lejligheder og erhvervsenhederne. Ejendommen drives af en etableret og professionel udlejer, som er imødekommende over for lejer. Der er i foreningen yderligere 4 erhvervsenheder - ellers er der alene tale om boligenheder.

Beliggenhed
God og synlig beliggenhed ud mod Pile Alle tæt ved Carlsbergbyen. Beliggenheden er særdeles attraktiv med mange forbipasserende dagligt. Overfor lejemålet finder man Søndermarken, og herudover har Pile Allé generelt ret mange forskellige forretninger, som skaber et godt miljø og en god kundestrøm. Lejemålet giver lejer mulighed for god eksponering, samtidig med at man befinder sig i et flot og roligt område på Frederiksberg.

Økonomi

Afståelse / pris kr.
150.000,-
Årlig leje
72.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
72.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
6.000,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.091,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
66 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Glasfacade
Frokost
Kælder
Tekøkken
Kontor
+Mere

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Detailhandel/butik / - Jul2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere