SENEST SET
FAVORITTER

Kongevejen 18A, 2791 Dragør

FLOTTE ERHVERVSLOKALER MIDT I SKØNNE DRAGØR

120.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3311 XX XX Se nummer
E-mail xx@kvadratbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 3120KBType : Kontor

Velkommen til Kongevejen 18A, og særligt velkommen til det gamle Dragør, hvor en autentisk stemning breder sig i de brostensbela

Det bliver ikke mere stemningsfyldt og hyggeligt end Dragør. Denne bys atmosfære summer i gadebilledet og man fornemmer næsten byens historie, når man går igennem det hyggelige miljø. Fine, gamle ejendomme ligger side om side med spisesteder, handlemuligheder og butikker, for til sidst at lede ned til den charmerende havn, som hver sommer forvandles til en idyllisk oase. Midt i herligheden finder I Kongevejen 18A, hvor I nu har mulighed for at drive jeres forretningsdrøm.

110 m2 fordelt over et plan er det, der venter jer på adressen, som ligger lige ud mod det hyggelige bymiljø, så kunder ikke kan undgå at få øje på lokalerne. Fra gaden træder I ind i en nydelig fordelingsentré, hvor I foran jer har en rummelig personalestue med grovkøkken og toiletfaciliteter. Til højre herfor ligger et super godt og indretningsvenligt disponibelt rum med et behageligt lysindfald, mens planløsningen afsluttes med et endnu større rum i modsatte ende, som ligeledes har et godt dagslys. Rummene er ideelle til jer, som er behandlere, der nemt kan tilbyde terapi, kropsbehandlinger, odontologi eller noget fjerde. Lokalerne vil også egne sig perfekt som kontorer med mulighed for både en privat afdeling og et fællesskab. Med en planløsning som denne er anvendelsesmulighederne mange, men en ting er sikker: her får I rammerne for et rigtigt dejligt arbejdsliv, som tilmed er i så flot stand, at I bare skal rykke møbler og inventar ind, og så er I klar til at komme i gang med arbejdet.

Har lokalerne og det dejlige område fanget jeres interesse, så kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Forslag til anvendelse

Kontorer

Økonomi

Årlig leje
120.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
120.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
10.000,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.091,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
110 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Toiletfaciliteter
Kontor

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Kontor / - Jun2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere