SENEST SET
FAVORITTER

Englandsvej 6, 5700 Svendborg

Erhvervsejendom

677.200,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6321 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 75073-8Type : Lager & Produktion

Til lager/produktion med tilhørende administrationsafsnit.

I Svendborgs østlige erhvervsområde finder vi denne kvalitetsejendom opført i 2004, og senest anvendt af Jørgen Jensen A/S til værksted/lager med tilhørende administration.

Ejendommens samlede areal andrager 1693 m², som fordeles på særskilt administrationsafsnit, værkstedshal og lager-/produktionshal. I forbindelse med ejendommen findes åbent halvtag på 211 m² til udvendig oplagring. Selve grunden hvorpå ejendommen ligger andrager 20.000 m². Der findes således gode tilkørsels- og parkeringsforhold, ligesom der på grunden er gode opbevaringsmuligheder. Der er mulighed for kørsel hele vejen rundt om ejendommen.

Den første del af ejendommen, med facade mod Englandsvej, entreres i administrationsafsnittet som er indrettet med receptionsafsnit, gangafsnit med adgang til 3 kontorer, 1 mødelokale samt kantine med spiseplads. Endvidere findes kundetoilet. Gangen er overdækket med glas, hvilket giver hele administrationsafsnittet et godt lysindfald. Administrationsafsnittet andrager i alt ca. 193 m² og fremtræder yderst indbydende med flotte lyse trægulve i kontorerne samt klinkegulv i den resterende del. Kontorerne er møbleret med nødvendigt kontor udstyr. Der findes gulvvarme i denne del af ejendommen.

Fra administrationsafsnittet er der adgang til isoleret og opvarmet værkstedsdel på ca. 450 m². Her er der indrettet 2 særskilte toiletter med bad og omklædning i en indbygget del i hallen, med udnyttelse af loftshøjden til teknikrum og mindre lagerrum. Værkstedet er yderst regulært og søjlefrit med 2 aluhejseporte til hver side af ejendommen og en større skydeport mod det store lagerafsnit. Der findes loftsbelysning i kip og støbte gulve. Frihøjderne i værkstedsdelen er ca. 4 meter i siderne og ca. 6.5 meter til kip.

Værkstedsdelen er udstyret med spånsugningsanlæg og er opvarmet af kalorifereanlæg. Derudover findes forskelligt løsøre i form af flere maskiner til tømrervirksomhed, som kan overtages efter nærmere aftale med udlejer.

Som nævnt er der etableret større port som adskiller værksted og lager, porten måler ca. 7 meter i bredden. I enden af det ca. 1050 m² store lagerafsnit findes en tilsvarende port. Lagerafsnittet er også indrettet med ovenlys i kip og har samme frihøjder som værkstedet. Gulvene er støbte og lageret bliver opvarmet af kalorifere

Forslag til anvendelse

Produktion
Lager
Værksted

Økonomi

Årlig leje
677.200,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
677.200,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
56.433,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
400,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1693 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Bad
Omklædning
Kantine
Kundetoilet
Lagerrum
Mødelokale
Parkeringsforhold
Skydeport
Toiletter
Trægulve
Port
+Mere

Teknik

Gulvvarme
Teknikrum

MARKEDSINDEX

FYN / Lager & Produktion / - Jun2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK