SENEST SET
FAVORITTER

Norgesvej 2, 5700 Svendborg

Kontorlejemål

645.900,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 63 21 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 75250-8Type : Kontor

Rummelig kontorejendom i Svendborgs østlige erhvervsområde.

En spændende ejendom p.t. indrettet med 2 erhvervslejemål, som begge fremtræder i høj kvalitet. Det samlede areal udgør 1.088 m², som fordeles med en sydvendt kontordel på ca. 280 m² samt med en ca. 808 m² østvendt del.

Ejendommen entreres fra stort og højloftet tårn, som vil være fælles indgangsparti ved en evt. opdeling af ejendommen i 2 eller flere enheder. Tårnet er regulært indrettet og har 2 indgangspartier til hver del af ejendommen, begge i form af dobbelt glasparti.

Den sydvendte del af ejendommen er indrettet med bred fordelergang med adgang til 4 kontorer, et rummeligt mødelokale samt velfærdsfaciliteter og arkiv. Ca. midt i lokalet er der indrettet et kundeområde med pejs. Hele lejemålet er belagt med flotte mørke trægulve og der findes nedsænkede gipslofter med grundbelysning i hele lejemålet. Alle kontorer fremtræder regulære og lyse og er opbygget i flytbare moduler. Specielt for den sydvendte del findes overdækket areal, som giver kontorerne en behagelig temperatur og giver god afskærmning fra sollyset.

Den østvendte del er et stort og rummeligt lejemål, som for få år siden blev udvidet med indretning af nye kantineforhold og tilførsel af flere kontorer. Der er kundeadgang fra tårnet og endvidere personaleadgang fra kantinen. Der er sket indretning af kontor- og mødelokaler mod nord i hele lejemålets længde. Kontorerne varierer i størrelse, da nogle af kontorerne har plads til afholdelse af møder. Udover de mange kontorer og mødelokaler findes stort og åbent kontorområde med receptionsafsnit.

I forbindelse med udvidelsen af lejemålet, blev der bl.a. indrettet yderligere 2 chefkontorer, samt etablering af stort og nydelig kantineafsnit med hjørneafsnit til de bløde møbler og en pejs.

Der er tale om en virkelig god kontorejendom, med en regulær indretning, som en ny lejer dog fleksibelt kan ændre på ved behov. Standen af lejemålet skal en ny lejer ikke bekymre sig om. Alt afhænger naturligvis af smag, men som lejemålet p.t. fremstår, vil det være stort set indflytningsklart til ny lejer.

Man kommer ikke til at gå ned på parkeringspladser. Udenfor bygningen findes stort parkeringsareal med plads til over 35 biler.

Er man i markedet for et stort firmadomicil, så er denne kontorejendom oplagt at tage et kig på. Skulle areal-behovet være en smule mindre, så vil der være gode muligheder for at ændre lidt på den nuværende indretning.

Økonomi

Årlig leje
645.900,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
645.900,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
53.825,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
594,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1088 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Arkiv
Pejs
Gipslofter
Glasparti
Indgangsparti
Kantineforhold
Mødelokale
Parkeringsplads
Sydvendt
Trægulve
Mødelokale
+Mere

MARKEDSINDEX

FYN / Kontor / - Jul2019

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere