SENEST SET
FAVORITTER

Tinghusgade 1, 5700 Svendborg

Svendborg Bycenter

237.258,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6321 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 75359-7Type : Detailhandel/butik

LEJERABAT I 12 MÅNEDER!

I centrum af Svendborg, tæt på byens gågade og beliggende overfor Hotel Svendborg, finder vi Svendborg Bycenter. Centret blev etableret i 1996 og entreres fra de 2 markante indgange ved de 2 trafikerede kryds Tinghusgade/Voldgade samt Vestergade/Voldgade. Begge indgange er markeret i form af 2 tårne.

I centret findes en række velassorterede butikker, bl.a. har H&M indrettet en butik på over 2.400 m². Derudover findes butikker som Imerco Home, Løve Apotek, Skoringen, Matas, Det Grønne Køkken og Kims systue.

På 1. sal med direkte adgang til centrets store parkeringsareal findes flere lejemål, som kan anvendes til forskellige formål.

På taget af Svendborg Bycenter findes mere end 150 P-pladser.

Centret besøges hver måned af ca. 65.000 gæster.

Lejemål på centrets tag
På centrets tag er der med direkte adgang fra parkeringspladserne mulighed for at leje nogle regulære erhvervslokaler.

De ledige lejemål kan anvendes til flere forskellige formål, herunder butik, restaurant, klinik, kontor, kulturelle formål, serviceerhverv samt undervisningsformål.

Alle de ledige lejemål råder over fremragende facadedækninger, især de store udstillings- og facadevinduer mod Tinghusgade, som også giver lejemålene et rigtigt godt lysindfald.

Fælles for de ledige arealer er, at alle er helt regulære, niveaufrie og med god loftshøjde. Der er indrettet frokoststue og toiletforhold, men derudover overtages lejemålene helt åbne og regulære, med mulighed for at lejer selv kan få indflydelse på en fremtidig indretning.

Standen af de ledige lejemål på 1. sal varierer en smule. Butik nr. 18 har senest været anvendt til frisørsalon, og fremstår istandsat og helt indflytningsklar til samme formål. De øvrige lejemål fremstår velholdte, men trænger til en generel istandsættelse.

Den årlige leje er fastsat under hensyntagen til lejemålenes nuværende stand og indretning. Udlejer deltager gerne i en istandsættelse og evt. ny indretning, men omfanget afhænger af, hvilke vilkår en ny lejer ønsker at indgå en aftale på.

Butik nr. 16
Størstedelen af Svendborgs indbyggere har på et eller andet tidspunkt været inde i dette lejemål. Det var her man lejede film i Blockbuster, og man kan godt forstå, at de havde deres butik her. Lejemålet har stor facadedækning mod både Tinghusgade og P-arealet samt passeres af gående, når man tager trappen fra Tinghusgade.

Det er den første butik man møder, når man kører op ad rampen til parkeringsanlægget. Lejemålet andrager i alt 252 m², hvor størstedelen af dem er salgsareal.

Forslag til anvendelse

Apotek
Butik
Frisørsalon
Butikker
Klinik

Økonomi

Årlig leje
151.200,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
237.258,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
19.772,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
942,-
Årlige driftsudgifter kr.
86.058,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
342,-

Lokalet

Etage areal
252 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Parkeringsareal
Toiletforhold
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

FYN / Detailhandel/butik / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere