SENEST SET
FAVORITTER

Kildemosevej 19, 5000 Odense C

Lager/produktion med kontor/showroom i Odense Centrum

330.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6312 XX XX Se nummer
E-mail xx@engelvoelkers.com Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 917L6124Type : Lager & Produktion

Engel & Völkers udbyder lager/produktion med kontor/showroom i Odense Centrum

Med en beliggenhed tæt på Odense Centrum udbydes god lager-/produktionsejendom med spændende administrationsafdeling til salg eller leje.

Kildemosevej er beliggende vest for Odense Centrum, og har været en del at et stort erhvervsområde på begge sider af jernbanen. En stor del af området er i dag transformeret til bolig og butiksområde (eller er ved at blive det), hvor det stort set kun er selve Kildemosevej, som stadigvæk bliver benyttet rent erhvervsmæssigt. Kildemosevej går parallelt med Middelfartvej, hvor Odenses kommende letbane kommer til at køre. Der vil derfor være kort afstand fra ejendommen til letbanestation.

Med Middelfartvej som nabo er der nem adgang til motorvejen mod vest samt ind til Odense Centrum. Ligeledes er der nem adgang til via Grønløkkevej/Falen til Ring 2, så man kan komme til den sydlige del af Odense og motorvejen mod Øst.

Ejendommen består af 2 bygninger.

Bygning 1 på ca. 300 m² som er fra 1960 indeholder et stort lager/produktionslokale med et lille tilhørende kontor. Adgang sker via port i gavlen, som er 3,5 m bred og 3,9 m høj rulleport. Lageret er lyst med store vinduer. Højde er 3,5 meter i den ene side og 7,4 meter i modsatte siden. Der er mulighed for opvarmning med kaloriferer, og der er afløbsriste i gulvet.

Den anden bygning er fra 1995 og opført i 2 etager med 235 m² i hver etage jf. BBR. I stueplan et stort rum (pt. opdelt med spånplader til 3 rum). Fjernes spånpladerne vil der være et stort regulært rum med 2 søjler og en loftshøjde på 3,6 meter. Der er adgang via rulleport på 3,1 meter bred og 3,4 meter høj fra forsiden og der er adgang til lille indhegnet gårdareal bagejendommen via rulleport også. Det er muligt at etablere port-hul mellem de 2 bygninger. Opvarmning sker ligeledes via kaloriferer. Under trappen til 1. salen forefindes toilet.

På førstesalen forefindes kontorafdeling med loft til kip og med flere ovenlysvinduer. Indretningen er i dag med forrum/trapperepos, toilet med bad, køkken og 5 rum. Flere af væggene er i lette materialer, således der kan åbnes op for endnu mere lys i kontorerne end ved nuværende indretning. 1. salen vil også kunne anvendes til showroom, hvis det kunne være et ønske.

Samlet set en spændende ejendom med mange anvendelsesmuligheder - kontakt Engel & Völkers Commercial for fremvisning.

Ejendommen kan også købes.

Forslag til anvendelse

Lager
Produktionsejendom
Produktion

Økonomi

Årlig leje
330.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
330.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
27.500,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
435,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
758 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Bad
Toilet
Gårdareal
Port
Køkken
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

FYN / Lager & Produktion / - Okt2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere