SENEST SET
FAVORITTER

Wichmandsgade 1, 5000 Odense C

Lagerlejemål

278.300,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6613 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 27067Type : Lager & Produktion

Lagerlejemål med godt lysindfald

Godt og fint kælderlokale med godt lysindfald, beliggende i bynært erhvervsområde i god og dynamisk udvikling. Der er virkelig gode tilkørselsforhold og parkeringsmuligheder til ejendommen.

Lejemålet er indrettet med et ældre toilet samt to små depotrum. Der er vinduer til begge sider i det store lokale som gør lejemålet lyst og venligt. Øvrig indretning til evt. andre formål end lager kan aftales nærmere i samråd med vores tegnestue.

Lejemålet entreres via en bagtrappe.

Erhvervsområdet omkring Wichmandsgade er primært opstået omkring slutningen af 1800-tallet/begyndelsen af 1900-tallet i forbindelse med etableringen af firmaet A. Østergaard der handlede med autotilbehør. På et tidspunkt ejede firmaet de fleste af ejendommene langs vejens nordside samt nr. 12 længst mod vest. Vejen var nærmest "A. Østergaard". Firmaet er sidenhen flyttet til ny adresse og Olav de Linde har købt de fleste af ejendommene. De anvendes nu som udlejningsejendomme med lejemål i forskellige størrelser.

Wichmandsgade ligger i attraktivt erhvervsområde tæt på Odense City og den kommende P-søgerute - en ringvejsforbindelse omkring City med forbindelse til alle indfaldsveje. Denne placering gør det let at komme fra området til resten af Odense og de overordnede trafikforbindelser til Danmark/verden.

Erhvervsejendommene i Wichmandsgade varierer i bygningshøjde fra 1 til 3 etager. Det gør området lyst og venligt. Der er gode parkeringsmuligheder i forbindelse med de enkelte ejendomme. Derudover er der supplerende offentlig gratisparkering i gadens fulde længde i form af skråparkering.

De enkelte ejendomme varierer meget i indretning. Der er kontorbygninger med forskellig loftshøjde og indretning samt lager-/produktionslokaler i tilknytning hertil. De ombyggede/istandsatte ejendomme er holdt i den kendte Olav de Linde stil, med fuld respekt for historisk/bevarede bygningsdele, hvilket gør disse ejendomme til noget særligt.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Årlig leje
242.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
278.300,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
23.192,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
460,-
Årlige driftsudgifter kr.
36.300,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
60,-

Lokalet

Etage areal
605 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Depotrum
Toilet
Kælderlokale
Skråparkering
Lager

MARKEDSINDEX

FYN / Lager & Produktion / - Okt2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere