SENEST SET
FAVORITTER

Cortex Park Vest 3, 5230 Odense M

Nyopførte kontorer i Cortex Park - Danmarks nye væksthub

3.101.163,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6613 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 27146-1Type : Kontor

Ca. 8.850 m² er allerede udlejet til EY, Focus Advokater, Totalbanken og KMD

CORTEX PARK // VEST 3

Nyopførte kontorer i Cortex Business Park - Danmarks nye væksthub

I Cortex Park 3 får du en unik mulighed for at erhverve et topmoderne, nybygget kontorlejemål med alle de nyeste tekniske faciliteter. Udover din virksomheds eget lejemål kan du nyde godt af en lang række topmoderne fællesfaciliteter og attraktive medarbejdergoder.

Ejendommen er opført i 3 fløje samlet i en U-formet bygning med et centralt vestvendt gårdrum. I stueplan finder man husets fællesfaciliteter, der består af et flot ankomstområde med fysisk reception, konferencesal, mødelokaler og lækker kantine med storkøkken, som er let tilgængeligt for husets brugere og besøgende. Stueplan og fællesfaciliteterne er bygningens omdrejningspunkt. Herfra bliver man sikkert og nemt ledt rundt til bygningens etager via trappe/elevator eller til ankomstområdet omkring hovedindgangen med gæsteparkeringspladser lige uden for døren.

Her finder du lejemål for alle typer virksomheder med behov for kontorarealer i et dynamisk miljø, hvor omgivelserne appellerer til sparring og interaktion mellem kollegaer og oplevelsen af nye impulser fra andre virksomheder bliver en del af hverdagen. Der er hovedvægt på et fleksibelt byggeri, som kan tilpasses den enkelte virksomheds nuværende og fremtidige behov. Der er fokus på et godt indeklima, høj materialekvalitet og en optimal indretning med et godt lysindfald.

Der er allerede udlejet ca. 8.850 m² til EY, Focus Advokater, Totalbanken og KMD.

De ledige lejemål fordeler sig således:

1.sal: 845 m² - 1.821 m²
3.sal: 739 m²
5.sal: 706 m²

Cortex Park 3 er en del af The Union kontorhuse og tilbyder servicerede og fleksible lejemål til virksomheder, der ikke vil gå på kompromis med kvalitet og indretning.

Cortex Park 3 er beliggende midt i et af de mest ambitiøse vækst- og udviklingsområder i Danmark. Området bærer præg af flere førende erhvervsvirksomheder og ledende forsknings- og uddannelsesinstitutioner. Med få km til både motorvej samt det absolutte centrum af Odense og med letbanestop og busstop få minutters gang fra ejendommen er det både nemt og bekvemt at komme til ejendommen.

Ønsker din virksomhed at være en del at dette fællesdomicil i Cortex Park - tøv da ikke med at kontakte os for at høre nærmere om mulighederne.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig leje
2.185.200,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
3.101.163,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
258.430,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.703,-
Årlige driftsudgifter kr.
915.963,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
503,-

Lokalet

Etage areal
1821 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3126 m²

Faciliteter

Gårdrum
Kantine
Reception
Kontor

Teknik

Elevator

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
FYN / Kontor / - Mar2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere