SENEST SET
FAVORITTER

Grønløkkevej 16, 5000 Odense C

Nyt, flot sundhedshus

1.525.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6613 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 28386-3Type : Kontor

Spændende område med gode parkeringsforhold

Der åbnes nu op for en spændende mulighed for at leje sig ind i et nyt, flot og tidssvarende sundhedshus i den vestlige del af Odense C, ca. 2 km fra gågadesystemet.

Området er kendetegnet ved en spændende udvikling med stadig flere boliger, forskellige butikker og gode parkeringsforhold.

Ejendommen som skal nybygges, vil blive nabo til det nye boligbyggeri i "Odenses Gamle Slagtehuse", hvor der er nyopført 216 boliger samt en Netto. I umiddelbart nærhed er der nyopført flere store boligbyggerier, diverse box-butikker samt Fitness World.

Selve byggeriet vil blive opført i 3 etager i Z-form for optimering af lysindfald og opnå en spændende arkitektur. Archidea v/Otto Wagner står for arkitekturen og indretningen og har lavet nogle spændende indretningsforslag, som fremgår af lejeprospektet. Hver etage vil udgøre ca. 1.000 m² bruttoareal, dvs. i alt ca. 3.000 m².

Lejere indenfor sundhedssektoren vil kunne leje lokaler helt ned til enkeltkontorer på ca. 25 m² incl. fællesarealer og helt op til en hel eller flere etager i hele byggeriet, dvs. helt op til 3.000 m² i 3 etager. Så des før du henvender dig, des mere fleksibilitet, vil der kunne tages højde for ved indretningen. Der etableres naturligvis vand/afløb i stort set alle lokaler.

Afhængig af indretningen forventes andel af fællesarealer såsom trappeopgange, elevator, gange, venteværelse, toiletter med mere at blive lagt til selve lejemålet (tillæg ca. 14-18 % af arealet).

Der bliver parkering lige til døren med tidsbegrænsning.

Når der er indgået bindende lejekontrakter svarende til minimum 1.000 m² bruttoareal vil byggeriet blive igangsat af bygherre. Selve byggefasen forventes at tage ca. 1 år.

Se den fine video af det attraktive projekt på hjemmesiden under billeder.

Forslag til anvendelse

Enkeltkontor

Økonomi

Årlig leje
1.250.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
1.525.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
127.083,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.525,-
Årlige driftsudgifter kr.
275.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
275,-

Lokalet

Etage areal
1000 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Fællesareal
Parkering
Toiletter

Teknik

Elevator

MARKEDSINDEX

FYN / Kontor / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere