SENEST SET
FAVORITTER

Havnegade 34, 5000 Odense C

Nyrenoveret kontor på Odense Havn

1.440.207,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Udlejning Odense
Telefon +45 6544 XX XX Se nummer
E-mail xx@olavdelinde.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 5-106-XXXXType : Kontor

Spændende projektejendom med Unik beliggenhed på første parket - med udsigt over inspirerende og historisk miljø på Odense H...

Unik ejendom med mulighed for at sætte sit eget præg. Denne flotte og spændende ejendom som vi overtog 1. januar 2018, er beliggende på første række ud til havnekajen. Ejendommen har et flot lysindfald og rummer både en fantastisk udsigt og et kæmpe potentiale. Indvendigt er bygning præget af mange sjove detaljer, der vidner om ejendommen og dens tidligere anvendelse. Komplekset har i en årrække været anvendt som havne mølle. Vores vision er, via en renovering og modernisering, at skabe en spændende kontorejendom som kan matche det inspirerende og unikke havnemiljø i Odense. Bygningen vil blive transformeret til et moderne kontormiljø i særklasse, med storrums- og cellekontorer, mødelokaler, nye toilet- og køkkenfaciliteter. Lejemålet er ideelt til kontorformål. Vi huser allerede selskaber som Sentia, Grakom, Erik Arkitekter, KPMG, Enemærke & Petersen og mange flere i nabo bygningen. Skal vi hjælpe jer med jeres næste lejemål? Bygningen forventes at stå færdig 3. kvartal 2022. Billederne er derfor referencefotos. Dette prospekt tager udgangspunkt i 1. sal. Størrelserne kan variere på de forskellige etager. Det er muligt at sammenlægge flere lejemål alt efter behov.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig leje
1.273.050,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
1.440.207,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
120.017,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.301,-
Årlige driftsudgifter kr.
167.157,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
151,-

Lokalet

Etage areal
1107 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Toilet
Køkkenfacilitet
Kontor

MARKEDSINDEX

FYN / Kontor / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere