SENEST SET
FAVORITTER

Cortex Park Vest 3, 5230 Odense M

Nyopførte kontorer i Cortex Park

6.787.560,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6613 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 27146-4Type : Kontor

Ca. 6.500 m² er allerede udlejet til EY og Focus Advokater

Cortex Park, Flerbrugerhus
Kontorbygningen opføres som 3 fløje samlet i en hesteskoform med et centralt vestvendt gårdrum, gennemlyst øst-, vestvendt foyer. Ejendommen kommer til at være på ca. 11.650 m², og der er allerede udlejet ca. 6.500 m² til EY og Focus Advokater.

Det visuelle udtryk fremstår med pudset sokkel, teglfacade i blankt murværk. Vinduerne vil være rektangulære partier i et moderne men samtidigt klassisk udtryk, der ikke begrænser sig til en særlig æra. Der er dog ingen tvivl om, at arkitekturen peger i retning af klassisk dansk industrikultur. Bygningen vil på mange måder minde om den arkitektur man f.eks. ser i Odense city omkring Thriges gamle fabrikker i Skibhuskvarteret tæt på Banegården.

I stueplan ligger husets fælles faciliteter, ankomstområde, konferencesal, mødelokaler og køkken/kantine let tilgængeligt for husets brugere og besøgende. Stueplan er bygningens omdrejningspunkt, hvortil der er direkte adgang fra hovedindgangen, og med forbindelse videre til de øvrige etager via trapper og elevator.

De ledige lejemål - fordelt på stue, 1. og 2. sal, er på samlet 5.400 m² fordelt således: ca. 450 m² i stueplan, 2.500 m² på 1. sal og 2. sal, der er påtænkt at kunne anvendes til flere forskellige brugere. ca. 450 m² i stueplan, 2.500 m² på henholdsvis 1. og 2. sal. Lejemålene er på samlet ca. 5.500 m² og kan anven-s til flere forskellige brugere.

Lejemålene kan opdeles fra 450 m² og skræddersyes til jeres virksomhed, hvad enten I ønsker åbent kontormiljø eller cellekontorer - så er muligheden der.

Den endelige overtagelsesstand aftales direkte med udlejer, og I har derfor stor medbestemmelse på indretning og aptering. Til ejendommen hører der gode parkeringsfaciliteter til både medarbejdere og besøgende til huset. Ønsker din virksomhed at være en del at dette fællesdomicil i Cortex Park - tøv da ikke med at kontakte os for at høre nærmere om mulighederne.

Det samlede udlejningsareal udgør ca. 5.400 m², og det er muligt at leje mindre eller større arealer på hhv. stueplan, 1. sal og 2. sal.

Forslag til anvendelse

Kontorer

Økonomi

Årlig leje
5.221.200,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
6.787.560,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
565.630,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.560,-
Årlige driftsudgifter kr.
1.566.360,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
360,-

Lokalet

Etage areal
4351 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3126 m²

Faciliteter

Foyer
Gårdrum
Kantine
Parkeringsfaciliteter
Køkken
Kontor

Teknik

Elevator

MARKEDSINDEX

FYN / Kontor / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere