SENEST SET
FAVORITTER

Fisketorvet 2, 5000 Odense C

Unik restaurant med perfekt beliggenhed

2.532.396,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4526 XX XX Se nummer
E-mail xx@newsec.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 35207-23Type : Hotel & Restaurant

Byens højhus, det flotteste og højeste varetegn i hele bykernen - Smuk indretning med stilren indretning - Kælderplan på 400 m²

Området:
Denne unikke placering i hjertet af Fyns hovedstad bliver ikke meget bedre, hvis man vil eksponeres for potentielle kunder i døgndrift. Den ligger nemlig lige op ad gågaden Vestergade, der summer af liv både sommer og vinter, mens Flakhaven og Albani Torv heller ikke er mere end en slentretur væk. Odense bugner af liv, ikke mindst under byens mange festivaler og byfester, der løber af stablen året rundt, og snart kan Odense også prale af sin helt egen letbane - endda med stop 200 meter fra Fisketorvet.

Ejendommen:
På Fisketorvet står en ejendom, der er berømt og berygtet i hele Odense som Byens Højhus, det flotteste og højeste varetegn i hele bykernen. I højhusets underetage strækker byens store parkeringskælder sig, og lige over ligger et vældigt restaurationslokale - det er dette, vi ser nærmere på i dag.

Lejemålet:
Selve lokalet folder sig så vældigt ud i en vinkel med en smuk indretning med trægulve og mørke lofter, mens de industrielt udseende New Yorker-vægge får rummet til for alvor at træde i karakter. Det er ingen hemmelighed, at stilen er holdt snorlige, og at serveringslokale såvel som resten af lejemålet er flot velholdt. Til enhver restaurant med respekt for sig selv hører også et komplet industrikøkken fuldt udstyret med masser af ovne, opvasker, adgang til kølerum og meget, meget mere.

Forslag til anvendelse

Restaurationslokale

Økonomi

Årlig leje
2.183.100,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
2.532.396,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
211.033,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.204,-
Årlige driftsudgifter kr.
349.296,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
304,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1149 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Parkeringskælder
Trægulve

Teknik

Kølerum

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere