SENEST SET
FAVORITTER

Oluf Bagers Plads 4, 5000 Odense C

Unikt og attraktivt erhvervslejemål beliggende ved Odenses n

226.350,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6312 XX XX Se nummer
E-mail xx@engelvoelkers.com Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 917L6043Type : Detailhandel/butik

Engel & Völkers udbyder unikt og attraktivt erhvervslejemål beliggende ved Odenses nye hotspot

Vil du være en del af fremtidens Odense? Placeret mellem de historiske bygninger i Odense centrum, med den kommende letbane kørende forbi på klos hold og med en helt ny, levende og pulserende plads som omdrejningspunkt, finder du dette unikke, velbeliggende og særdeles attraktive erhvervslejemål centralt ved Odenses nye hotspot; Oluf Bagers Plads. Erhvervslejemålet er placeret i den ene af to bygninger på den nyopførte, indbydende og åbne plads i hjertet af Odense. Ejendommen består af fire etager, hvor erhvervslejemålet er beliggende i stueetagen. Lokalet har et samlet areal på 147 m² og tilhørende kælder. Ejendommen er opført af miljørigtige materialer, som sikrer at ejendommen kan "ånde" og dermed giver et godt indeklima. Lejemålets lokaler er inspireret af de historiske omgivelser og har masser af lysindfald. Det består af to store sammenhængende rum og indeholder derudover køkken, bad, toilet og central gang. De to bygninger på Oluf Bagers Plads stod færdige i foråret 2019. Begge bygninger er opført med historisk omtanke, med fokus på innovative løsninger og værdiskabende og miljørigtige materialer. Et eksempel er de klassiske Odense-klinker, der er lagt hele vejen igennem fra den åbne plads og ind i erhvervslejemålet, og at bygningen er opført med underjordisk affaldssug.
Lejemålet i stueetagen kan med fordel benyttes til liberalt erhverv eller detailhandel og kunne være oplagt til fx frisørsalon, blomsterbutik, boghandel, cafe eller andre erhvervsmæssige aktiviteter, der inddrager pladsen, dens besøgende og de mange muligheder, som pladsen besidder.
Ejendommen fik i foråret 2019 Byforeningens Odinspris for karakterfuldt og smukt kvalitetsbyggeri.
Oluf Bagers Plads vil på sigt komme til at danne port mellem den gamle og nye bydel i Odense centrum og vil fremover være stedet i Odense med masser af liv og gennemstrømning af odenseanere og turister.

Har du lyst til at blive en del af et levende og grønt åndehul midt i Odense Centrum, så kontakt Engel & Völkers Commercial for mere information.

Forslag til anvendelse

Frisørsalon
Boghandel
Blomsterbutik
Café

Økonomi

Årlig leje
204.330,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
226.350,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
18.863,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.540,-
Årlige driftsudgifter kr.
22.020,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
150,-

Lokalet

Etage areal
147 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Bad
Toilet
Kælder
Port
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
FYN / Detailhandel/butik / - Okt2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere