SENEST SET
FAVORITTER

Mandal Alle 7, 5500 Middelfart

Attraktivt erhvervslejemål i Middelfart

955.350,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7026 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90800001504Type : Detailhandel/butik

danbolig Erhvervscenter Syd udbyder: Erhvervslejemål med attraktiv beliggenhed i Middelfart

danbolig Erhvervscenter Syd udbyder nu en attraktiv udstillings- og værkstedsejendom til leje med bedste beliggenhed i Middelfarts nye erhvervsområde.

Ejendommen, der idag huser en eksklusiv bilforretning med tilhørende stort autoværksted, har front mod Vandværksvej, der er en af de store forbindelsesveje i erhvervsområdet. Der passerer hver dag et meget stort antal biler forbi ejendommen, hvilket giver den optimale eksponering for den virksomhed, der ønsker stor synlighed.

Lejemålet er indrettet med et stort udstillingsområde, der dels dækker hele facaden mod Vandværksvej og ca. halvdelen af den bageste del af bygningen. Den andel halvdel omfatter et meget attraktivt autoværksted, der kan anvendes både til personbiler og varevogne.

Hele grunden er indhegnet med et flot sort trådhegn med elektrisk port. Der er desuden pyloner både på fronten mod Vandværksvej og på bagsiden mod Mandal Alle. Pylonen på frontsiden er en LED skærm, der kan programmeres til det ønskede logo med skiftende tekster.

Bygningen er forsynet med eksklusive personalefaciliteter samt moderne kontorer i 2 plan. Der er mulighed for at opdele bygningen i 2 eller 3 lejemål.

Middelfart er en vækst kommune, der gennem en årrække har tiltrukket mange erhvervsvirksomheder, som dermed har fået en meget central placering i landet lige ved Lillebæltsbroerne og ud til motorvej E20. Middelfart regnes i dag som en del af Trekantområdet, der som helhed er et af de væsentligste vækstområder i Danmark. Middelfart er desuden et eftertragtet sted for privat bosætning med sin attraktive beliggenhed ned til Lillebælt og med sit rige kultur- og fritidsliv.

Forslag til anvendelse

Bilforretning

Økonomi

Årlig leje
955.350,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
955.350,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
79.613,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
648,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
1474 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5000 m²

Faciliteter

Port
Kontor

MARKEDSINDEX

FYN / Detailhandel/butik / - Nov2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere