SENEST SET
FAVORITTER

Langeskov Centret 25, 5550 Langeskov

Stor butik i Langeskov

426.300,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6312 XX XX Se nummer
E-mail xx@engelvoelkers.com Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 917L6474Type : Detailhandel/butik

Engel & Völkers Commercial udbyder stor butik i Langeskov

Stor butik i Langeskov kan nu lejes til detailhandelsformål - herunder dagligvarer. Butikken er beliggende som en del af Langeskovcentret og er synlig fra Langeskov Station med tog direkte til/fra København og Odense.

Langeskov Centret har overdækkede gangarealer og indeholder et bredt udvalg af butikker herunder fx. SuperBrugsen, dame- og herretøjsbutikker, skoforretning, optiker, boghandel, genbrugsbutik, sportsforretning og frisører. I forbindelse med centret ligger blandt andet byens apotek, læge og bibliotek ligesom både Netto og Rema1000 ligger tæt ved centret. Centret råder over mange nemt tilgængelige parkeringspladser.

Overfor Langeskov Centret ligger Langeskov station med time drift mod både København og Odense. Ifølge Langeskov Handelsstands- og centerforening er der kommet meget mere liv i Langeskov Centret efter etableringen af stationen.

Lejemålet er beliggende lige ved den ene af centrets indgange. Lejemålet er den første butik i centret fra denne side af centret, og der er derfor gode skiltemuligheder udvendigt mod både facaden og mod parkeringspladsen bag ejendommen, som vender ned mod stationen.

Lejemålet er opdelt med ca. 2/3 butiksareal med store vinduespartier og direkte adgang til centret, og ca. 1/3 til lager og baglokaler. I butiksarealet forefindes et par mindre rum opført med lette vægge, således de er nemme at inddrage til butiksformål. Lagerdelen entreres via fælles varegård og indeholder ud over et decideret lager også flere mindre rum inkl. køle- og fryserum, som har været anvendt til slagter/delikatesse. Endvidere personalekøkken og 2 kontorer.

Ring til os på tlf. 6312 6300 for en fremvisning.

Forslag til anvendelse

Frisør
Apotek
Butik
Boghandel
Butikker

Økonomi

Årlig leje
426.300,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
426.300,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
35.525,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
300,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
1421 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Fryserum
Parkeringsplads
Lager
Kontor

Teknik

Køl

MARKEDSINDEX

FYN / Detailhandel/butik / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere