SENEST SET
FAVORITTER

Østergade 51, 5600 Faaborg

3 ledige erhvervslejemål i Faaborg- tæt på banegården

252.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6022 XX XX Se nummer
E-mail xx@mengbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 250000075Type : Andre typer

Her er en unik mulighed for at etablere klinikvirksomhed, kontor eller lign. i nye, moderne lokaler på en af byens mest synlige

Du har mulighed for at rykke ind i en af Faaborgs mest iøjnefaldende og markante ejendomme. Den ikoniske palævilla, der kækt ligger lidt skråt på grunden overfor banegården, bliver renoveret fra kælder til kvist og kommer til at indeholde tre erhvervslejemål i stueplan med fælles reception og faciliteter. Her er en unik mulighed for at etablere klinikvirksomhed, kontor eller lign. i nye, moderne lokaler på en af byens mest synlige adresser.
 
De tre lejemål er på henholdsvis 29 m², 24 m² og 28 m² og hertil kommer fællesarealer, der indeholder ventværelse/modtagerrum, kopi-/depotrum, et kundetoilet, et personalebadeværelse samt en frokoststue/mødelokale med tekøkken. Til hvert lejemål hører også et privat og aflåst kælderrum samt en parkeringsplads.
 
Hvis du er hurtig, kan du naturligvis leje to eller samtlige lejemål på en gang.
 
Indgangspartiet er i gavlsiden på hjørnet af Østergade og Banegårdspladsen. Herfra føres man ind i bygningens nyistandsatte fordelingsgang, der automatisk viser ind i venteværelset/modtagerummet.
 
Såvel kunder som ansatte kan parkere i ejendommens baggård, hvor der er otte p-pladser samt en handicap-plads. Derudover kan cyklister parkere umiddelbart foran hovedindgangen.
 
Ejendommen har også en hyggelig gårdhave med frugttræer og borde-bænke-sæt, hvor man kan nyde frokosten i de lune sommermåneder.
 
Ejendommen opvarmes via fjernvarme og er energioptimeret med gode vinduer, ekstra isolering og branddøre. Projektet er estimeret til at være klar til indflytning i juli 2023. Alt i alt en rigtig spændende mulighed for at opstarte eller videreføre din virksomhed i en markant og centralt beliggende ejendom i Faaborg.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig leje
252.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
252.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
21.000,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.063,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
237 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1172 m²

Faciliteter

Baggård
Depotrum
Fællesareal
Gårdhave
Kundetoilet
Kælder
Tekøkken
Mødelokale
Parkeringsplads
Reception
Kontor

Teknik

Fjernvarme

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere