Landgreven 3, 1301 København K

Landgreven 3, 4. th., 1301

397.150,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 70106 XX XX Se nummer
E-mail xx@jeudan.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 3496Type : Kontor

Landgreven 3, 4. th., 1301 København K.

Jeres nye kontor i byens bedste oase?

Velkommen til Indre By, i det pulserende kvarter omkring St. Kongensgade kun et smut om hjørnet fra Kgs. Nytorv. Livet i en af byens mest attraktive gader bevæger sig i alle retninger. Fra caféer med fransk stemning, restauranter med international atmosfære til designerbutikker og dagligvareforretninger med det specielle på hylderne. Har du brug for frisk luft og højt til himlen, er der kun få hundrede meter til græsset i Kongens Have eller kanalstemningen ved Nyhavn. Busser og Metro finder du også inden for gå-afstand - foretrækker du selv at køre, kan du leje p-pladser hos Jeudan lige om gadehjørnet.

Tag med til Landgreven - en af Københavns fineste oaser – og stop op ved hjørneejendommen. Den med de karakteristiske kunstværker på facaden. Snup enten trappen eller elevatoren op til øverste etage, hvor du finder et istandsat københavnerkontor med sjæl, udsigt til himlen og et væld af indretningsmuligheder. Her er plads til cirka 20 medarbejdere, og på de i alt 235 kvadratmeter, kan du og dine kollegaer indrette jer, som I ønsker med en kombination af store, åbne kontorer, mindre kontorer, mødelokaler og loungeområder. Her er desuden et køkken med spiseplads og flere toiletter. Kom forbi, mærk stemningen og lad os inspirere dig til, hvordan du bedst skaber det ideelle kontor.

Økonomi

Årlig leje
271.425,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
397.150,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
33.096,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.690,-
Årlige driftsudgifter kr.
125.725,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
535,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
235 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Køkken
Spiseplads
P-plads
Toiletter
Udsigt
Køkken
+Mere

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Kontor / - Jan2019

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere