Kontorlokaler til salg og leje i Københavns Kommune

København er Danmarks økonomiske og kulturelle kraftcenter og også et vigtigt trafikknudepunkt med den vigtigste lufthavn og banegård samt en af de største havne. Denne rolle forstærkes yderligere ved, at København er hovedbyen i Øresundsregionen, det er den mest befolkningsrige region i Skandinavien, og samtidig har den største koncentration af højtuddannede.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

København, Malmø og de omkringliggende byer udgør tilsammen Nordens største område for virksomhedslokaler. København er derfor naturligt i søgelyset, når virksomheder skal afsøge markedet for et nyt kontorlokale / kontordomicil, butikslokale, lager og produktionsejendom. Efter nogle år med begrænset nybyggeri af attraktive erhvervslokaler og boligudlejningsejendomme begynder der igen at være et stigende antal nybyggerier i særdeleshed i Nordhavnen.

Karakteristika for lokaler i København 

Lejeefterspørgslen efter butikslokaler beliggende på strøg eller i centre med stor kundegennemstrømning er stor. Modsat oplever mere perifert beliggende butikslokaler en mere begrænset lejesøgning, hvilket er årsagen bag den svagt stigende tomgang i København.

Tilflytningen til København holder hånden under aktiviteten af udlejning af erhvervslokaler i København. Tomgangsudviklingen for kontorlokaler forventes fremadrettet at stabiliseres. Der er fortsat en større tomgang blandt kontorlokaler i København. For lagerejendomme, logistikejendomme og produktionslokaler sker der en flytning. Mange af disse faciliteter flytter fra mere centrale beliggenheder mod forstadskommuner med stærke infrastrukturelle beliggenheder.

Fremtiden for erhvervslokaler i København 

Tilflytningen til København holder også hånden under aktiviteten af udlejning af erhvervslokaler i København. Tomgangsudviklingen for kontorlokaler forventes fremadrettet at stabiliseres og på mellemlang sigt falde. Der er fortsat en større tomgang blandt kontorlokaler i København. En tilsvarende udvikling gør sig gældende for lagerejendomme, logistikejendomme og produktionslokaler, hvor de mange tilflyttere øger behovet for denne type erhvervslokaler.

Se Kontor her: