Frederiksgade 7, 1265 København K

Frederiksgade 7, 1.sal, 1265

792.077,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 70106 XX XX Se nummer
E-mail xx@jeudan.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 3428Type : Kontor

Frederiksgade 7, 1.sal, 1265 København K

377 elegante kontorkvadratmeter midt i Frederiksstaden

Der er ingen smalle steder i Bredgade, gaden som støder op til Frederiksgade og Marmorkirken. Her får I klassisk elegance uden tingel-tangel. Her er palæer og pulserende gader, butikker, kendte kunsthandlere, berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Med kontor i den eftertragtede Frederiksstaden bliver I en del af et særligt nabolag med Amalienborg, Kongens Nytorv og Sankt Annæ Plads. Busser er lige i nærheden, men foretrækker I egen bil, kan den få en plads i et af Jeudan’s p-huse i enten Dronningens Tværgade eller under Ofelia Plads. Fra 2019 kan I desuden benytte Marmorkirkens nye metrostation.

Skal din virksomhed bo med udsigt til Marmorkirken? Så velkommen indenfor i jeres nye kontorlejemål på Frederiksgade 7, 1. sal. Her får I hele 377 elegante og herskabelige kvadratmeter i en unik fredet ejendom med smukke indvendige stukdekorationer og højt til loftet - en velbevaret perle. Jeres nye kontorlejemål har hele 9 rum, som alle kan tilgås fra lejemålets gangareal. Rummene giver mange muligheder – både til storrumskontorer og mødelokaler i forskellige størrelser. Derudover får I et rummeligt nyt HTH tekøkken med plads til et spisebord. Lejemålet er derudover udstyret med printerrum og arkivrum samt to toiletter. Har I brug for frisk luft? Så åben døren ud til kontorets franske altan – med udsigt til Marmorkirken. Velkommen indenfor.


Økonomi

Årlig leje
678.600,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
792.077,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
66.006,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.101,-
Årlige driftsudgifter kr.
113.477,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
301,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
377 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Altan
Arkivrum
Printerrum
Tekøkken
P-hus
Storrumskontor
Toiletter
Udsigt
Tekøkken
+Mere

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Kontor / - Jan2019

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere