Support +45 93 98 98 98

Bekræft venligst ved at redigere din brugerprofil, at vi må sende dig en e-mail når vi får nye erhvervslokaler som matcher dine ønsker i dine søgeagenter. Du kan til enhver tid framelde dig søgeagenterne igen.

OK GØR DET NU
8
1
9
9
EJENDOMME LIGE NU

Andelsbutik med charme og historie

Gammel Kongevej 179 st, 1850 Frederiksberg C


Tilbage til emneoversigten (den side du kom fra)
Print


Andelsbutik med charme og historie

Beliggenheden centralt på Gammel Kongevej taler alene for sig selv. Her er en helt unik mulighed for, at etablere forretning eller kontor på Frederiksberg mest eftertragtede handelsstrøg. Området kendetegner sig ved mange kendte og etablerede butikker og brands, som sikrer en god kundetrafik på gaden. Hertil må lokationen tæt på Frederiksberg Centret og Metro absolut være et plus for såvel kunder og butiksejer. Andelsbutikken byder på 26 kvm., som er utrolig veldisponeret, og indretningen giver mange muligheder i mange brancher. Lokalerne fremstår i flot stand med meget anvendeligt facadevindue mod Gammel Kongevej, til eksponering af produkter og ydelser. Andelsbutikken består af et åbent og lyst lokale med pænt guld og et smukt og klassisk apotekerloft. Generelt fremstår vægge og lofter i god stand, og det vil kræve minimal istandsættelse for ny ejer. Bag butikslokalet har du et mindre køkken, hvorfra der via køkkentrappen er udgang til gården og kælderlokalet. Der er yderligere adgang til kælderlokalet fra den forreste del af butikslokalet. Der er tale om et godt kælderrum, med passende loftshøjde og kan med fordel benyttes som til lager og opbevaring. Der findes et pænt toilet i opgangen ved siden af, som man kommer til via køkkentrappen ud til gården. Andelsbutikken vil kunne opfyldet behovet hos mange erhvervsdrivende, men er især oplagt til tøjbutik, smykkebutik eller skønhedsklinik o.lign. Det ville også være oplagt at etablere virksomhed med kontor/butik, som den tidligere ejendomsmægler nød godt af. Der er gode parkeringsforhold til butikken, idet der er mange kortidsparkeringer lige foran andelsbutikken. Andelsforeningen er ekstremt veldrevet, og ejendommen fremstår i rigtig god stand. Der er naturligvis også styr på økonomien i foreningen, hvilket afspejler sig i andelsbutikkens boligafgif på ialt kr. 45.435,00 årligt. Andelsbutikken har sammen med de øvrige andelshavere adgang til den fælles gårdhaven - med direkte udgang fra butikken. Butikken kan overtages med kort varsel. Andelsboligforeningen opkræver a conto varme med kr. 4.989,00 p.a.
VIS MERE
SE HOS MÆGLER

Transport & infrastruktur

Detailhandel & Butik Husk
Sag nr: 956AQ000158(DB956)
Årlig leje i alt kr.
0
Pris i kr.
1.200.000
Etage areal
26 M2
FÅ MERE INFORMATION
AFSEND TIP
FÅ INFORMATION - KLIK HER
Ved at klikke på ”få information” accepterer du, at mægler/udbyder af dette emne sender dig sine prospekter og kan kontakte dig pr. e-mail og telefon samtidig accepterer du at Ejendomstorvet.dk sender dig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
TIP EN VEN OM EJENDOMMEN
Detailhandel & Butik
Areal
Etage areal
26 M2
Sekundært areal
0 M2
Grundareal
0 M2
Priser
Årlig leje i alt kr.
0
Årlig leje pr. etage m2 kr.
0
Årlig driftsudgifter kr.
46.035
Årlig driftsudgift. pr. m2
1.771
Pris i kr.
1.200.000
Energimærke
Afstand til nærmeste
Bus
-
Tog
-
S-tog
-
Metro
-
Motorvej
-
Diverse
Afskrivningsberettiget
Nej
Projekt ejendom
Nej

Lignende resultater i området

Tandklinik udlejes centralt beliggende

Sted:Frederiksberg

Type/m2:Detailhandel/butik / 124 m2

SE EJENDOM
Super placering og regulært lokale.

Sted:Frederiksberg

Type/m2:Detailhandel/butik / 81 m2

SE EJENDOM
Velbeliggende butik nær Flintholm station

Sted:Frederiksberg

Type/m2:Detailhandel/butik / 93 m2

SE EJENDOM
Ny moderne butikslejemål nær Flintholm Station

Sted:Frederiksberg

Type/m2:Detailhandel/butik / 142 m2

SE EJENDOM